RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Și bătuți și înjurați! „Mă loveau fără minge, din «țigan» nu m-au scos tot meciul!”

Jovan Markovic (19 ani), atacantul celor de la Academica Clinceni, susține că a fost victima unor atacuri rasiste!

Primul meci al etapei a 18-a din Liga 1, dintre Chindia Târgoviște și Academica Clinceni, s-a terminat cu victoria gazdelor scor, 2-1.

Jovan Markovic (19 ani) a intrat în minutul 60 al partidei de la Buftea și susține că, din momentul în care a fost introdus pe teren, fundașii lui Emil Săndoi l-au înjurat și l-au făcut „țigan”, în special fundașul dreapta Tiberiu Căpușă (22 ani).

„Mă loveau fără minge, din «țigan» nu m-au scos tot meciul. Căpușă, fundașii lor… Așa mi-au zis tot meciul. Nu am mai pățit așa ceva. Nu mi se pare normal. Nu știu de la ce a plecat. Erau supărați ca au luat gol, ei n-au voie să ia gol. 

Mi-au scos morții din pământ, lucruri care nu se fac în fotbal. I-am înjurat și eu, dar nu așa. Mi s-ar părea normal să se ia măsuri. Sper să se întâmple ceva, nu știu dacă observatorul a trecut ceva în raport”, a declarat Markovic, conform TV Telekom Sport.

Citește și VIDEO | Chindia Târgoviște, schimb de locuri cu Academica Clinceni! Gazdele s-au impus la limită

Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, a confirmat că fundașul dâmbovițenilor l-a înjurat pe Javon Markovic, dar spune că elevul său va plăti pentru reacția de la finalul partidei.

„De când a intrat, Căpușă l-a înjurat pe Markovic. S-a luat puțin și de nația lui. Marko a avut o reacție pe care nu trebuia să o aibă. O să plătească pentru asta. Eu nu am nevoie de așa ceva, nu accept asemenea lucruri” Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Marian Barbu, centralul partidei de la Buftea a împărțit mai multe cartonașe galbene după fluierul de final.

Citește și Toni Petrea, un antrenor mulțumit: ”Nu le-am dat șanse!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare