RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Toni Petrea, un antrenor mulțumit: ”Nu le-am dat șanse!”

Toni Petrea a oferit prima reacție după victoria cu FC Voluntari.

FCSB s-a impus la limită, scor 2-1. Dennis Man și Florin Tănase, din penalty, au marcat golurile roș-albaștrilor. Jefte a marcat golul ilfovenilor, în urma unei lovituri de la 11 metri.

Antrenorul roș-albaștrilor este mulțumit de prestația elevilor săi. Imediat după fluierul final, acesta a vorbit despre situația dificilă a lui Mihai Pintilii, despre discuția dintre Tănase și Man de la faza penalty-ului, dar și despre campania de transferuri.

”Cred că jocul a fost unul destul de bun. Ne-am creat ocazii. A picat acest penalty, din nou o greșeală de-a noastră. Nu este normal. Mă declar mulțumit. Nu le-am dat șanse adversarilor. Am impus ritmul. 

Noi avem doi executanți la 11 metri și în funcție de moment decidem. N-a fost nicio problemă. Din păcate, mama lui Pintilii trece prin momente dificile. Neavând un vârf autentic, încercăm să dăm posibilitatea unora să ajungă în anumite poziții. 

Perioada este scurtă între partide. Dacă reușim să aducem ceva, bine. Miron a simțit probleme. Ne interesează orice jucător care să ne ajute. E destul de dificil să mai găsim ce ne dorim noi la momentul actual.” a declarat Toni Petrea.

Citește și Olaru știe cum FCSB poate cuceri titlul: ”Asta ne face campioni!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare