RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Scenariu şoc la FCSB! Florin Tănase ar putea ajunge să se antreneze prin parcuri: ,,Gigi Becali îşi permite să-l faulteze”

Florin Tănase este unul dintre cei mai bunu jucători din Liga 1 în acest sezon, unde se bate şi pentru titlul de golgheter cu colegul Dennis Man. 

Pentru a obţine o sumă frumoasă de pe urma unui viitor transfer, Gigi Becali i-a propus mijlocaşului o prelungire a contractului care expiră momentan în 2023. Până acum, mijlocaşul de 26 de ani a refuzat prelungirea contractului, iar asta îl nemulţumeşte pe Gigi Becali, care spune că îl foloseşte doar pentru că are nevoie de câştigarea campionatului.

fcsb becali tanase

Patronul lui FCSB vrea în schimbul mijlocaşului nu mai puţin de 3.000.000 de euro pentru a-l lăsa să plece de la echipă.

Robert Niţă, fost jucător la Steaua şi Rapid, are o variantă şoc în ceea ce priveşte viitorul lui Tănase la FCSB, dacă nu îşi va prelungi contractul sau dacă nu se va trabsfera pe suma dorită de Gigi Becali. Acesta spune că mijlocaşul ar putea ajunge să se antreneze prin parcuri şi la FCSB II, iar nimeni nu l-ar mai transfera indiferent ce nume poartă.

FCSB este afacerea dânsului, taie şi spânzură acolo. La 28 de ani să pleci în străinătate eşti copt, eşti matur şi să pleci liber de contract de la o echipă ca Steaua nu e rău. Problema e, din ce am înţeles printre rânduri din declaraţiile patronului, că deocamdată joacă Tănase pentru că îşi doreşte să caştige foarte mult campionatul. Deci patronul e nevoit să îl bage.

Robert Nita

Citeşte şi VIDEO | Dan Petrescu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Kayserispor: “Am vorbit cu ea când eram în Dubai!”

Dacă mai face 1-2 transferuri şi Tănase se va antrena pe la liceu la Mircea Eliade, singur de 3 ori pe zi, la 28 ani… Dacă termini contractul şi ai jucat la Steaua 2 şi te antrenezi singur, chiar şi liber de contract şi dacă te cheamă Tănase nu cred că se bate lumea să te ia. Tănase nu semneazaă şi spera ca la o eventuală ofertă, mai puţin de 3-5 milioane, cât vrea patronul, să fie lăsat să plece. Patronul va gândi la bussines să nu mai paţească la fel ca în cazul lui Tătăruşanu. Pe de altă parte, dacă renunţă la 7-8-10 milioane pe Man, Moruţan, cum se scrie, înseamna că nu stă rău financiar şi işi permite să îl faulteze pe Tănase.“, a declarat Robert Niţă pentru Pro X.

Florin Tănase a fost transferat de Gigi Becali la FCSB în 2016, de la Viitorul Constanţa, pentru 1.500.000 de euro.

14 goluri în 14 meciuri a reuşit Florin Tănase în acest sezon pentru FCSB.

3.000.000 de euro este cota mijlocaşului de 26 de ani, potrivit transfermarkt.com.

FCSB Man Tanase

Citeşte şi Experienţa de la Dinamo i-a lăsat un gust amar unui jucător spaniol! ,,E un club mare, dar încă trăieşte în trecut”

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare