RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Experienţa de la Dinamo i-a lăsat un gust amar unui jucător spaniol! ,,E un club mare, dar încă trăieşte în trecut”

Dinamo trece prin cea mai dificilă perioadă din punct de vedere financiar, după ce în vară a fost preluată de Pablo Cortacero.

De când echipa a ajuns în mâna spaniolului, aceasta nu a primit niciun ban din partea acestuia, iar problemele la club s-au agravat. Primul care a plecat de la echipă a fost antrenorul Cosmin Contra, care era un garant al proiectului, apoi a fost urmat de mai mulţi jucători spanioli.

dinamo1

Exemplul lui Cosmin Contra a fost urmat de fundaşul spaniol Isma Lopez, care a oferit noi detalii despre experienţa de la Dinamo în presa din Spania. Acesta mărturiseşte că i-ar fi plăcut să continue la echipă, dar promisiunile nerespectate, făcute de Cortacero, l-au făcut să se întoarcă în Spania.

A fost greu, m-am simțit bine acolo. Tot ce ni s-a promis arăta foarte bine. Fiind acolo mi-am dat seama de amploarea clubului. Am fost foarte fericit, am apărat un tricou istoric. Dar tot ce am vorbit despre îmbunătățirea facilităților și gestionarea zilnică nu a fost făcut.

Isma Lopez Dinamo

E un club mare, dar încă trăiește în trecut. Proiectul pe care ni l-au vândut nu a apărut. Nici contractul nu a fost îndeplinit și a devenit imposibil să continuăm așa. Asta mă întristează pentru că era un loc în care aș fi petrecut timp.”, a mărturisit Isma Lopez pentru diariodenavarra.es.

Până să semneze cu Dinamo, Isma Lopez a mai trecut în carieră pe la echipe precum Real Zaragoza B, CD Lugo, Athletic Bilbao, Sporting Gijon, Omonia Nicosia și CD Tenerife.

9 meciuri a bifat fundaşul stânga în tricoul lui Dinamo în acest sezon.

500.000 de euro este cota jucătorului, care acum este liber de contract, potrivit transfermarkt.com.

Isma-Lopez-autogol-cu-FC-Botosani-la-debutul-in-tricoul-lui-Dinamo

Citeşte şi Cum reacţionează Agenţia Mondială Antidoping la vaccinul împotriva Covid-19! ,,Sănătatea sportivilor este cea mai importantă”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare