Scandal uriaș în Ucraina! Mircea Lucescu a fost somat să îi ceară scuze unui jucător de la Dinamo Kiev

Tehnicianul român în vârstă de 75 de ani se află în centrul atenției în momentul de față în fotbalul ucrainian, asta după ce a fost reclamat de către un jucător de la Dinamo Kiev pentru tratament inegal!

Mircea Lucescu este implicat într-un scandal la echipa sa de club, după ce fotbalistul danez al lui Dinamo Kiev, Mikkel Duelund (23 de ani), l-a reclamat pe acesta inclusiv la Asociația Fotbaliștilor Profesioniști din Ucraina. Tânărul fotbalist este nemulțumit de tratamentul necorespunzător pe care îl primește de la “Il Luce” și este gata să își caute dreptatea.

Imediat după desfășurarea ultimelor evenimente, șeful sindicatului fotbaliștilor din Ucraina, Oleg Pecherny, a oferit o primă reacție cu privire la cazul lui Mircea Lucescu. Acesta i-a solicitat antrenorului român să își prezinte scuzele în fața jucătorului danez și să explice de ce a ales să se comporte diferit cu Mikkel Duelund în ultima perioadă.

Lucescu

„Duelund ne-a contactat şi a avut mai multe nemulţumiri. L-am sunat pe preşedintele clubului, Igor Surkis, acum o săptămână. Printre altele, e vorba inclusiv de atitudinea pe care Mircea Lucescu o are la adresa lui Mikkel.  Pur şi simplu nu e lăsat să joace fotbal, nu i se acordă o şansă. Cu tot respectul, Duelund este unul dintre cei mai buni jucători.

Citește și Mircea Lucescu, furios după ce fiul său a fost dat afară de la Al Hilal! „El a fost foarte supărat”

Cu Villarreal a rămas pe bancă, deşi putea să îmbunătăţească jocul echipei, să aducă sare şi piper pe teren, creativitate, nu doar soluţii standard. Cu siguranţă nu e mai slab decât oamenii de bază. După acest meci, se pregătea de partida cu Zorya, ca toată lumea. Cu 5 minute înainte, când Duelund avea deja geanta în mână, a fost informat că nu vine la meci. Este un tratament extrem de lipsit de tact. Lucescu i-a provocat daune morale acestui jucător tânăr, care este unul dintre cei mai buni ai echipei!

Îi solicit lui Mircea Lucescu să-i ceară scuze lui Mikkel şi să-i explice de ce se poartă aşa. Mikkel are un contract valid cu Dinamo şi nu e nevoie să-şi bată joc de el. Este un fotbalist respectabil. Este pregătit să joace, să arate ce poate, dar Mircea Lucescu are un comportament ostil. Aşa ceva nu ar trebui să fie la un club de nivelul lui Dinamo Kiev” a spus şeful sindicatului fotbaliştilor din Ucraina, Oleg Pecherny, conform Sports.ru.

Citește și VIDEO | Mircea Lucescu, învins din faze fixe. „Victoria lui Villarreal este incontestabilă!”