Mircea Lucescu, furios după ce fiul său a fost dat afară de la Al Hilal! „El a fost foarte supărat”

Al Hilal l-a dat afară pe Răzvan Lucescu (52 ani) în urmă cu o lună din cauza rezultatelor slabe din acest an, iar tatăl său a fost furios când a aflat vestea. 

Răzvan Lucescu a dezvăluit că Mircea Lucescu (75 ani) a fost foarte supărat pe el pentru ce s-a întâmplat când a fost demis de la echipa cu care câștigase Liga Campionilor Asiei. Însă la începutul anului în curs, Al Hilal a pierdut poziția de lider în clasament, fapt ce s-a dovedit a fi decisiv pentru soarta lui Lucescu Jr.

mircea-lucescu-razvan-lucescu

„El a fost foarte supărat, cum a fost și mama, eu eram cel mai relaxat. Mi-a spus că nu e normal ce s-a întâmplat. A fost oarecum furios, pentru că tot ceea ce câștigasem era o demonstrație că echipa are valoare.

Era de așteptat ca echipa să aibă o cădere, soarta s-a întors. Șuturi care se duceau milimetric pe lângă poartă, înainte intrau în poartă.

AFLO profimedia 0485059334
sursa foto: AFLO (Profi Media)

La un moment dat eram pe locul 1, la 7 puncte de locul 2. După au fost decizii greșite ale arbitrilor pentru Al Hilal, dar asta este, nu încerc să sugerez nimic”, a declarat Răzvan Lucescu la Radio Gold FM.

În urmă cu o săptămână, au apărut zvonuri conform cărora Lucescu Jr. era dorit de Fenerbahce, dar nu s-a concretizat nimic.

CITEȘTE ȘI –>> Răzvan Lucescu, viitorul antrenor al lui Ozil? Fenerbahce a pus ochii pe tehnicianul român. Anunțul făcut în Turcia