Scandal la Craiova! Atac incendiar în direcția antrenorului interimar: “Urla ca din gură de șarpe că CSU e clonă!”

CSU Craiova a obținut aseară prima victorie din acest an, după succesul categoric de pe terenul celor de la Poli Iași, cu scorul de 3-0!

După demiterea fostului antrenor principal al echipei, Corneliu Papură, banca oltenilor a fost ocupată aseară de interimarul Dragoș Bon. Tehnicianul numit provizoriu de către Mihai Rotaru a reușit să le aducă “juveților” primul succes din 2021, după mai multe runde încheiate cu rezultate de egalitate.

Fostul fotbalist al Craiovei, Mihăită Pleșan, a avut un atac violent la adresa lui Dragoș Bon, pe care îl acuză că în urmă cu câțiva ani o numea pe actuala formație pentru care lucrează, o clonă a Universității Craiova. Toată discuția a plecat de la afirmațiile lui Gigi Ciurea, fostul membru din staff-ul oltenilor, care a declarat că din cauza lui Bon a fost îndepărtat de la echipă.

mihaita plesan

“Alooooo, Universitatea Craiova, unde am ajuns? Daca acest „Bon fiscal” sau „Ultimul Bon” a ajuns să dea afară marii jucători – mă refer la Gigi Ciurea -, atunci ne merităm soarta! Gigi Ciurea mi-a fost antrenor, un Om cu mult bun simț, un Profesionist adevarat, care mereu încerca să te ajute, să te învețe lucruri bune. Cei care îl cunosc știu despre ce vorbesc! 

Citește și Noi detalii ies la iveală după plecarea lui Corneliu Papură: “Singurul care m-a băgat în seamă a fost Bergodi!”

Acum câțiva ani, acest „Bon fake” urla ca din gură de șarpe că CSU e clonă și noi, jucătorii, suntem trădători. Cine sunt eu, de îmi permit să comentez? Pentru acest „Sifon” sunt un trădător, pentru oltenii mei, și sper, pentru toți românii, sunt căpitanul care a adus CSU Craiova, cândva, de mult, din nou pe prima scenă fotbalistică din România! Cândva, de mult, de foarte mult timp, atunci când Măria sa, fotbalul, renăștea în Craiova și valorile erau respectate! Respectați-vă valorile, fără ele nu existați!”, s-a arătat în postarea lui Pleșan de pe contul personal de Facebook.

Citește și EXCLUSIV | Un fost stelist este sincer înainte de Dinamo-FCSB: “Parcă nu mai e derby-ul acela de altădată!”