RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Șase goluri marcate în Viitorul – Sepsi! Început spectaculos de etapă

Primul meci al etapei a 19-a a Ligii I a fost unul extrem de spectaculos. Viitorul și Sepsi au remizat, scor 3-3, într-o partidă disputată la Ovidiu, marți după-amiază.

În minutul 8, Kevin Luckassen a deschis scorul cu un șut din câțiva metri, după ce mingea trimisă de Cosmin Matei a fost respinsă în față de portar.

Avantajul gazdelor pe tabela de marcaj n-a durat decât 10 minute.

Eder Gonzalez a profitat de o greșeală comisă de Artean și l-a învins pe portarul Cojocaru, restabilind egalitatea.

În ultimul minut al primei reprize, Luckassen a reușit a prima sa „dublă” de când evoluează în Liga I. Luckassen a dus scorul la 2-1 cu un șut din interiorul careului.

Imediat după pauză, Sepsi a primit lovitură de pedeapsă la un duel dintre Gonzalez și Artean. Mitrea a transformat de la punctul cu var, restabilind egalitatea.

Viitorul a primit penalty, la rândul ei. Cu opt minute înainte de finalul întâlnirii, centralul partidei a dictat lovitură de pedepasă în urma unui duel dintre Gonzalez și Grădinaru. Ciobanu a transformat lovitura de pedeapsă, ducând scorul la 3-2. Jucătorii pregătiți de Mircea Rednic nu aveau să se bucure de succes.

În prelungirile meciului, Safranko a înscris cu o lovitură de cap, iar Sepsi a obținut un punct in-extremis, în deplasarea de la Ovidiu.

În urma acestui rezultat, Viitorul a acumulat 24 de puncte și ocupă locul 8, într-un clasament provizoriu. De partea cealaltă, Sepsi Sf. Gheorghe rămâne pe locul patru cu 32 de puncte.

Citește și Detalii despre iminentul transfer al lui Dennis Man: “Oferta a depăşit recordul lui Nicolae Stanciu”

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare