RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ionel Gane a sunat adunarea la Dinamo: „Nu mai contează ce s-a întâmplat la Botoşani”

Antrenorul formaţiei Dinamo, Ionel Gane, a acordat un interviu pentru site-ul clubului FC Dinamo, în care a declarat că elevii săi sunt pregătiţi pentru programul încărcat al Ligii I.

Tehnicianul consideră că este „mai frumos” să joci din trei în trei zile.

Această pandemie a schimbat calitatea fotbalului în toată lumea şi trebuie să ne adaptăm repede la realitate, mai ales că jucăm din trei în trei zile. Nu mai contează ce s-a întâmplat la Botoşani, vreau o reacţie pozitivă a echipei, mai ales că îi avem la dispoziţie şi pe jucătorii care nu au făcut deplasarea în Moldova. I-am pregătit mental pe toţi încă de la reunirea lotului, de la primele antrenamente în acest an.

Jucătorii sunt pregătiţi pentru meciurile următoare, nu e cazul să ne mai plângem din cauza acestui program. În loc de antrenamente repetate în aceste zile friguroase, cred că este cel mai frumos lucru să joci din trei în trei zile, să uiţi o înfrângere pentru a învăţa din nou să câştigi„, a declarat Gane.

Antrenorul a vorbit și despre absenţele din echipă ale jucătorilor Anton, Nemec, Gol, Grigore, plus Filip şi Nepomuceno.

Sperăm să-i putem folosi cât mai repede pe toţi, indiferent de nume! Sunt jucători valoroşi, cu experienţă, cu siguranţă vor aduce un plus echipei. Să nu uităm că la Botoşani am avut pe foaie zece jucători U21, ceea ce nu s-a mai întâmplat la Dinamo de foarte mulţi ani! Trebuie să avem răbdare cu cei tineri, nu este uşor nici pentru ei să se integreze în această perioadă complicată la Dinamo„, a mai spus Gane.

Dinamo va disputa, miercuri, de la ora 20:00, pe teren propriu, meciul cu Gaz Metan Mediaş, din cadrul etapei a 19-a a Ligii I.

Citește și Cornel Dinu surprinde pe toată lumea: “Aş vrea ca FCSB să câștige campionatul din două motive!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare