Gigi Becali, scos din minți de situația de la CSA: ”Voi sunteți nebuni? Ați cheltuit milioane și sunteți în Divizia C!”

gigi-becali-patron-fcsb

Conflictul deschis dintre patronul FCSB-ului, Gigi Becali, și CSA Steaua este departe de a se fi terminat, mai ales după ultimele dezvăluiri făcute publice despre clubul din Liga a 3-a!

În urma dezvăluirilor despre salariile pe care le plătește CSA Steaua antrenorilor și managerului general din bani publici, latifundiarul din Pipera s-a înfuriat și a intervenit. Acesta este convins că formația din Liga a 3-a nu va putea promova în eșalonul secund, deoarece este o societate comercială și are nevoie de un parteneriat privat. De asemenea, finanțatorul FCSB-ului amenință că dacă marca va fi scoasă la licitație, tot el va va avea câștig de cauză.

gigi becali 2

„În România se întâmplă lucruri anormale, bazaconii. Ce caută Armata la fotbal? De ce dai milioane de euro ca să joace în Liga 4-? Tu ai o echipă, FCSB, care e Steaua și e ambasador și face bani din cupele europene. O să mai rămână un an în Liga 3, că o să aibă finala cu mine.

Să întrebăm care e finalitatea? Ce se dorește? Echipa nu poate rămâne de drept public. Trebuie să vină un privat. Care privat? Eu am preluat echipa și voi o dați tot la privat? Vom câștiga procesele și îi ducem la amatori, în Liga a 4-a. Nu are cum să joace în Liga 1. Trebuie să fie societate comercială sau asociație non-profit. Trebuie să finanțeze cineva. Dar cine? 

CITEȘTE ȘI –>> CSA Steaua îi face concurență lui Gigi Becali! Daniel Oprița, mai bine plătit decât Toni Petrea

Ei zic că iau bani de la Becali. Să zicem că iau prejudiciu, dar banii îi ia CSA. Nu poate să-i dea la fotbal. În plus, echipa nu are dreptul să se numească Steaua. Sigla e proprietatea statului și cineva trebuie să cesioneze marca și să dea 3,6 milioane de euro pe an ca să o închirieze. Nu are cum s-o ia de la Armată, e proprietate publică.

Se face licitație, dar la licitație poate să meargă oricine. La licitație pot lua și eu marca. Și ei nu o mai pot folosi. Dar ar mai avea o problemă. La licitație, cineva o să dea 30-50.000 pe an pentru marcă. Dar în cazul ăsta, nu poți să îi ceri lui Becali 3,6 milioane de euro. S-au încurcat ca puiul în lână. Nu pot să spună că vor 36 de milioane de euro pentru 10 ani ca despăgubire. Prejudiciul ar fi de 10 înmulțit cu suma pentru care cesionează marca. 

Cine se asociază? Cine e idiot să facă asociație și să fie într-un Consiliu de Administrație unde deciziile le iau generalii? Dacă se face societate comercială, la revedere, deciziile le va lua cine are acțiunile și dă mai mulți bani. Și iar pierd echipa. Armata nu mai poate da bani, că nu e Consiliul Local. Armata nu poate face societate comercială!

Ministrul Apărării o să desființeze echipa. Vine unul și zice «Voi sunteți nebuni? Ați cheltuit milioane și sunteți în Divizia C!»”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro X.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția lui Gigi Becali după ce a aflat ce salarii au cei de la CSA: „Vom câștiga procesele și-i vom duce în Liga 4!”