CSA Steaua îi face concurență lui Gigi Becali! Daniel Oprița, mai bine plătit decât Toni Petrea

“Roș-albaștrii” evoluează în acest moment în eșalonul al treilea din România și sunt lideri într-o serie din care mai fac parte echipe precum FCSB 2, Dinamo 2 și Rapid 2!

CSA Steaua are un obiectiv clar pentru acest sezon și anume promovarea în eșalonul secund al României. “Militarii” aparțin în acest moment de Ministerul Apărării Naționale, iar în cazul în care clubul nu va fi trecut în numele unui proprietar privat, vor avea probleme cu accesul pe prima scenă a fotbalului românesc.

Potrivit informațiilor GSP, formația din Liga 3 nu stă rău nici la capitolul buget salarial, astfel că antrenorul principal al echipei, Daniel Oprița, ar încasa aproximativ 25.000 de lei, adică undeva la peste 5.000 de euro lunar. Surprinzător este că venitul tehnicianului de la CSA este chiar peste cel al lui Toni Petrea, antrenor care primește de la Gigi Becali 5.000 de euro pe lună.

alin miu steaua oprita

Și din punct de vedere al managerilor, cele două cluburi se bat în jurul aceleiași sume, asta după ce George Ogăraru, managerul sportiv al secției de fotbal CSA Steaua, primește 4.000 de euro lunar, cu doar 1.000 de euro mai puțin decât oficialul FCSB-ului, Mihai Stoica.

Citește și Reacția oficială a CSA Steaua București, după ce UEFA a atribuit palmaresul rivalei FCSB

În ceea ce privește sumele vehiculate la nivelul formației din Liga 3 au existat mai mute discuții, unii dintre cei mai vocali fiind MM Stoica și liderul galeriei clubului din Liga 1, Gheorghe Mustață.

gheorghe mustata

Vă dați seama ce se întâmplă într-un minister unde sunt atât de multe neajunsuri? Din ce informații am primit, George Ogăraru primește 5.000 de euro salariu de la CSA, asta merită verificat! Te revoltă sumele acestea investite în… nimic?

E de neacceptat ca sportivi care merg la Olimpiadă, sau fac performanță la alte sporturi, să primească la CSA puțin peste salariu mediu pe economie, iar unii jucători de fotbal de acolo să fie plătiți cu 5.000 de euro. Am aflat că unul care a plecat de la FCSB are salariu de 95 de milioane pe lună!”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit Radio Sport 1.

Citește și EXCLUSIV | Națiunea Stelistă vs Gigi Becali! Fanii CSA Steaua strâng bani pentru Liga a 2-a