RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Războiul deschis dintre CSA Steaua și FCSB continuă: „Asta nu ne împiedică să jucăm în Ghencea!”

Disputa dintre suporterii FCSB-ului și cei ai CSA Steaua pe tema noului stadion din Ghencea nu se oprește!

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, îl pune la zid pe managerul Stelei, George Ogăraru, după ce acesta a afirmat că echipa patronată de Gigi Becali nu va putea evolua pe noua arenă din Ghencea.

mustata-fcsb

„Îl respectăm pe domnul Ogăraru. A jucat la Steaua, este stelist, dar mă surprinde… a uitat că a fost plătit de Gigi Becali. Ce face e de înțeles, își apără postul, își laudă șefii, e job-ul lui.

Dar, ce trebuie să știe lumea, inclusiv George Ogăraru, este că zeci de avocați ne-au spus că nu are nicio legătură faptul că ar exista procese între noi și CSA și asta să ne împiedice să jucăm în Ghencea. Nici vorbă de așa ceva.a declarat Mustață pentru Radio Sport 1.

Citește și Doi jucători de la FCSB, ceruți la Glasgow Rangers: “Sunt șocat că nu i-a luat nimeni până acum”

„Păi, Gigi Becali avea proces cu CSA și avea contract și juca acolo. Ce lumea a uitat asta? Plâtea cât toate cluburile la un loc și juca acolo, chiar dacă începuse deja procesul. Ei nu știu cum să mai apară în presă și au aruncat vrăjeala asta ieftină. Nu are nicio legătură! Și îi mai asigur pe toți că în demersurile noastre avem toată susținerea clubului, nu facem nimic fără susținerea clubului.” a declarat Gheorghe Mustață pentru sursa citată.

Citește și Rivalii de moarte sunt de partea “câinilor”: “E de plâns modul în care-și bat joc de jucători”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare