RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rivalii de moarte sunt de partea „câinilor”: „E de plâns modul în care-și bat joc de jucători”

Situația clubului din „Ștefan cel Mare” este dramatică după ce acționarul majoritar Pablo Cortacero nu a investit niciun ban de când a preluat echipa!

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, deplânge situația în care au ajuns „câinii” și spune că nu este normal ce se întâmplă la un club de tradiție din România.

„Ce fac acești nemernici de la Dinamo te revoltă, ca și cetățean, nu ca suporter. nu uităm și noi puteam ajunge așa dacă nu intervenea Gigi Becali. E de râs, dar mai mult de plâns modul în care-și bat joc de jucători. Nu e normal spui vii în Romania salvezi un cub și -l aduci în situația asta. Îmi pare bine când pierd, dar în fața noastră, nu a altora.

întreb ce pățea un român dacă făcea așa ceva cu un club de prin Spania, Franța sau Anglia. Așa se distruge tot în România, lăsăm pe niste nimeni din afară ne ajute. Nu vreau retrogradeze, sunt singurii care au mai rămas în Liga 1 ca ne luptăm. Dacă ar fi avut un patron român, era altă situația. Dar român revoltă văd un spaniol își bate joc de un club de la noi din țară, a spus Gheorghe Mustață pentru Radio Sport 1

Meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti, din etapa a 18-a Ligii 1, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 4-0.

După această înfrângere, Dinamo rămâne pe locul 11 în Liga 1, având 19 puncte adunate din 18 jocuri disputate până acum, în acest sezon.

Citește și Cornel Dinu, după rușinea cu Botoșani: “Situația este groaznică. Doar doi jucători au valoare de Dinamo”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare