Prima reacţie a lui Adrian Mititelu jr. după numirea lui Ovidiu Stângă la FC ,,U” Craiova: ,,A venit pentru echipă şi pentru tatăl meu”

Adrian Mititelu jr, noul patron de la FC Universitatea Craiova după ce tatăl său a fost arestat, a vorbit despre numirea noului antenor al echipei, Ovidiu Stângă.

Fiul lui Mititelu a explicat cum a ajuns ca Ovidiu Stângă să fie numit în funcţia de antrenor al echipei oltene.

Ovidiu stanga11

,,S-a ajuns la varianta aceasta fiindcă așa am simțit noi în clipa de față, că Ovidiu ar putea ridica spiritul echipei și ne-ar putea ajuta să formeze un nucleu de jucători – și cu cei tineri, dar și cu cei mai experimentați – el se pricepe la acest lucru. Chiar dacă el n-a mai antrenat în ultima perioadă prin fotbalul românesc, e un tip puțin mai special.”, a declarat Adrian Mititelu jr. pentru Gazetă.

Citeşte şi Cristian Borcea, mai sincer ca niciodată. Ce a declarat despre cele două condamnări la închisoare

Întrebat dacă noul antrenor va avea probleme cu suporterii pentru trecutul său de la CSU, Mititelu jr. spune că anumite orgolii trebuie lăsate deoparte. Acesta a mai spus că a fost destul de greu de convins Stângă, mai ales că era stabilit în Olanda, unde avea un salariu destul de bun la echipamde fotbal feminin a lui PSV.

,,Normal că sunt unii suporteri mai pătimași care se gândesc la faptul că a mers acolo în 2013. Tind să cred că acolo a fost doar o chestiune de orgoliu. Avusese mai multe discuții cu tatăl meu și știți cum sunt oltenii. Ca să-și demonstreze unii altora lucruri, fac unele chestii pe care la un moment dat ar putea să le regrete. Noi acum nu mai avem timp de orgolii, trebuie să lăsăm totul deoparte și să ne gândim la promovare. 

Mititelu JR 1

Era stabilit acolo de mulți ani. A fost greu, vă dați seama. La PSV Eindhoven, avea de atâta timp confortul unui salariu lunar foarte bun. E greu să aduci pe cineva din Olanda în România, chiar dacă acolo antrena o echipă de fotbal feminin, mai ales că la Craiova este și acest război cu CSU. E o presiune foarte mare, se dorește performanță, dar noi credem că a fost cea mai bună soluție în momentul de față și sper să reușească.”, a mai precizat nou patron din acte de la FC ,,U” Craiova.

Ovidiu Stângă a devenit astfel al patrulea antrenor din acest sezon de la echipă, după Eugen Trică, Nicolo Napoli şi interimarul Vasilică.

ovidiu stanga

Citeşte şi Dennis Man şi Florinel Coman, analizaţi la sânge de un fost internaţional: ,,Îi făceam praf dacă arătam asta”