Dennis Man şi Florinel Coman, analizaţi la sânge de un fost internaţional: ,,Îi făceam praf dacă arătam asta”

Un fost internaţional i-a analizat pe cei mai valoroşi jucători la momentul actual din echipa FCSB-ului, Dennis Man şi Florinel Coman. 

Ilie Dumitrescu, fost antrenor şi la FCSB, a explicat ce trebuie să facă cele două vedete de la echipa lui Becali pentru a prinde un transfer afară.

dumitrescu

Acesta este de părere că cei doi trebuie să joace în Cupele Europene şi să facă mai mult faza defensivă pentru a atrage cluburile de afară să-i transfere în campionate mai tari decât cel al României.

Ca să prinzi un transfer important trebuie să joace la un nivel mare, în cupele europene. Și trebuie să facă și faza defensivă. Mă uit la Vinicius sau Lucas Vasquez, care îi dublează pe fundași mereu. Sunt la 7-8 metri de fundașii lui Real Madrid. Sau Sterling, Kinglsey Coman, Gnabry sau Sane și Sterling. Ei fac faza defensivă 100%. În trecut, Man și Coman aveau probleme la acest capitol. Man a făcut un progres în zona asta și de aceea joacă și la echipa națională.  Joacă un fotbal total. Trebuie să ai cifre bune și pe faza defensivă, să recuperezi mingea. 

man si coman

Îmi aduc aminte că am vrut să iau meciurile din Liga 1 și cele din Champions League sau Spania și să arăt cum se tratează jocul fără minge. Voiam să arăt cum abordează și tratează jocul fără minge jucătorii de pe aceleași poziții. Dar îi făceam praf pe Coman și Man dacă făceam asta! Le mai dau un mesaj din când în când. Dacă vor să-l ia, bine. Nu poți să faci pasul la o echipă importantă dacă doar joci cu mingea. Nu poți să te transfer într-un campionat puternic dacă nu joci la un nivel ridicat. Poți doar dacă ești un copil de mare perspectivă. Dar trebuie să joci în competițiile europene”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru Digisport.

Pentru Dennis Man, Gigi Becali a dezvăluit că are o ofertă de 12.000.000 de euro, dar nu vrea să îl cedeze pe golgheterul Ligii 1 pe mai puţin de 14.000.000 de euro.

man coman fcsb

Citeşte şi VIDEO | Simona Halep, pregătită de Australian Open! Premiul primit înainte de Crăciun şi ce-şi propune pentru 2021