Plusul care va decide campioana din Liga 1! ,,CFR e numărul unu la capitolul ăsta”

Lupta la titlu din Liga 1 în acest sezon este una foarte strânsă, cel puţin în turul de campionat aproape încheiat. 

Ionuţ Rada, fost fotbalist la Steaua şi CFR Cluj, a comentat bătălia de la vârful Ligii 1 din această stagiune. Acesta a comentat cursa spre titlu dintre CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, unde a identificat minusurile echipelor, cât şi plururile acestora în lupta pentru trofeul suprem din fotbalul românesc.

Ionuț Rada cfr

Rado consideră că principalul avantaj în lupta la titlu îl are CFR Cluj, jucătorii campioanei ştiind să gestioneze cel mai bine presiunea din timpul unui joc.

,,Va fi un campionat frumos dacă cele trei echipe vor continua aşa şi se vor bate până în ultima etapă pentru titlu. E clar că diferenţa o face experienţa şi meciurile jucate sub presiune.

Dinamo CFR 1

Am spus că la CFR s-a terminat o generaţie, dar vedem din nou o reacţie a acestor jucători. Ce s-a construit acolo este foarte important şi se vede în meciurile tari din campionat. FCSB şi Craiova au momente foarte bune, i-am văzut în meciurile din campionat, însă au momente în meciurile directe în care vedem slăbiciunea celor două echipe.

fcsb 8

Citeşte şi Cum mai arată viitorul lui Mihai Roman de la Universitatea Craiova: ,,Nu-l vom lăsa să-şi rişte viaţa”

Poate Craiova şi FCSB au jucători la nivel mai bun decât cei de la CFR, dar ca joc, ca gestiune a momentului, a tensiunii, CFR Cluj este nr. 1. Ce este de apreciat la FCSB este că joacă cu 5-6 jucători sub 21 de ani şi ăsta este un lucru foarte bun pentru fotbalul din România şi pentru echipa naţională. 

craiova csu

De cealaltă parte, Craiova îl are din nou la cârmă pe Corneliu Papură, care încearcă să-şi continue munca. El cunoaşte foarte bine academia de la club, ştie ce jucători are, iar jucătorii ştiu ce îşi doreşte el, dar atât FCSB, cât şi Craiova trebuie să lucreze foarte mult, sunt uşor dezorganizate în acest moment.“, a declarat Ionuţ Rada pentru Pro X.

În acest moment, lider în Liga 1 este Craiova, cu 31 de puncte, urmată de cele două competitoare în lupta pentru campionat, FCSB şi CFR Cluj, ambele cu 30 de puncte.

Craiova şi FCSB au un meci mai puţin, dar se vor întâlni în această seară, în derby-ul etapei din Liga 1, de la ora 20:30, pe stadionul ,,Ion Oblemenco” din Bănie.

fcsb u craiova

Citeşte şi Situaţia groaznică de la Dinamo, deplânsă de un rival de la Craiova: ,,Sper să iasă cât mai repede din asta”