Cum mai arată viitorul lui Mihai Roman de la Universitatea Craiova: ,,Nu-l vom lăsa să-şi rişte viaţa”

Mihai Roman şi-ar putea încheia cariera de fotbalist mult mai devreme la Universitatea Craiova, după cum anunţă un oficial al echipei.

Marcel Popescu, managerul formaţiei oltene, a vorbit despre starea medicală actuală a fotbalistului din Bănie.

marcel popescu

După ce a avut programat un control în primăvară pentru a face mai multe investigaţii despre starea sa de sănatate în Padova, Italia, acesta a fost nevoit să amâne consultaţiile pentru luna iulie din cauza pandemiei de coronavirus.

După control, medicii italieni i-au recomandat olteanului să renunţe la fotbal din cauza unor probleme descoperite la inimă.

Mihai a fost la un control, iar cel făcut a fost cu un verdict neplăcut pentru noi și pentru el. Urmează să facă o investigație și s-ar putea să fie vorba de o intervenție chirurgicală sau un stop de la efort. E o situație delicată. Este o situație similară cu cea a lui Țucudean. Parcă mai delicată decât la Țucudean.

Am stat de vorbă cu medicul și mi-a zis că Țucudean avea simptome, dar riscul să se întâmple ceva letal era mic. La Roman nu există simptome, dar riscul să se întâmple ceva fulgerător este foarte mare.

mihai roman II

Un medic poate să explice, dar e o situație mai delicată decât la George Țucudean. El nu simte că lucrurile se agravează, ci doar aparatele… Nu-l vom lăsa pe Mihai Roman să-și riște viața. Normal că mai sperăm să mai joace la fotbal.

E o situație delicată. Am mers peste tot cu el, există un raport medical, dar trebuie reconfirmat într-o investigație făcută în altă parte. Tragem pentru el și pentru noi. Este o pierdere umană și cântărește mai mult ca 10 titluri.”, a declarat Marcel Popescu pentru ProSport.

28 de ani are Mihai Roman, iar ultimele minute le-a prins în tricoul Craiovei pe data de 8 decembrie 2019 într-un meci cu Astra Giurgiu.

mihai roman craiova

Citeşte şi Sorin Cârţu, avertisment pentru FCSB înainte de derby: ,,Rezistenţa de la Cluj o va întâmpina şi la Craiova”