RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Situaţia groaznică de la Dinamo, deplânsă de un rival de la Craiova: ,,Sper să iasă cât mai repede din asta”

Un oficial al Craiovei a vorbit despre partida de aseară din Ştefan cel Mare, dintre Dinamo şi CFR Cluj, terminată cu victoria oaspeţilor, scor 2-0. 

Marcel Popescu, managerul echipei din Bănie, spune că rezultatul meciului de aseară nu l-a surprins. Oficialul grupării din Craiova a avut şi un mesaj pentru jucătorii şi susţinătorii echipei Dinamo, care trece prin cele mai grele momente din punct de vedere financiar.

marcel-popescu

Popescu speră ca dinamoviştii să treacă cât mai repede de această perioadă neagră a clubului din Ştefan cel Mare.

„Noi suntem lideri și suntem la mâna noastră, la fel cum eram și în urmă cu 5 etape. Am avut două momente neplăcute, dar am trecut peste. CFR este o echipă solidă și au avut un cutremur după ce au fost eliminați pe nedrept din Europa. Este o echipă de anduranță, cu jucători cu experiență, iar ce s-a întâmplat aseară nu este o surpriză. Nu m-a surprins victoria CFR-ului.

La Dinamo este o situație complicată, fel și fel de versiuni sunt puse pe tapet. Sper să iasă din această situație pentru că așa au fost și alte cluburi. Și CFR a fost așa, dar CFR a ieșit din insolvență… Lucrurile la Dinamo mi se par confuze și înțelegem ce putem. E problema lor. Le doresc să iasă cât mai repede din această situație delicată.”, a declarat Marcel Popescu pentru ProSport.

Oficialul oltenilor a comentat şi reacţia de aseară a lui Dorin Şerdean, preşedintele executiv de la Dinamo, care a fost intervievat din maşină şi având o atitudine lipsită de bun-simţ în faţa jurnaliştilor. Popescu spune că niciodată nu va da un interviu de la volan.

dorin-șerdean

,,Niciodată nu o să mă vedeți că dau interviu de la volan, poate doar prin vamă dacă mă întreabă cineva unde plec. E un punct de vedere personal, nu îl încadrez nici la ignoranță sau alte epitete… Un conducător de club trebuie să stea la dispoziția clubului și al echipei. Este o inabilitate de comunicare.”, a mai punctat Marcel Popescu.

Dinamo trece prin cea mai nefastă perioadă din punct de vedere financiar din istoria clubului, după ce a fost preluată în vară de acţionariatul spaniol condus de Pablo Cortacero.

Citeşte şi Cum mai arată viitorul lui Mihai Roman de la Universitatea Craiova: ,,Nu-l vom lăsa să-şi rişte viaţa”

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare