Petrolul speră din nou la promovarea în Liga 1!

După 34 de etape, ”lupii” se află pe locul 4 în Liga a 2-a, la 4 puncte în spatele locului de baraj. După 9-1 cu Dacia Unirea Brăila, elevii lui Gigi Mulțescu sunt obligați să câștige toate meciurile rămase pentru a spera în continuare la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Calcule pentru baraj:

  • Petrolul trebuie să câștige toate meciurile rămase (Ripensia Timișoara, Poli, UTA Arad și Academica Clinceni), iar Universitatea Cluj să nu obțină mai mult de 7 puncte din partidele rămase (Academica Clinceni, Sportul Snagov, Balotești, Pandurii Târgu Jiu)
  • ”Lupii” să câștige cel puțin trei partide din patru, iar ardelenii să piardă două meciuri din cele patru rămase
  • Elevii lui Gigi Mulțescu să piardă un singur meci, dar să obțină cel puțin două victorii și o remiză, iar Universitatea Cluj să piardă două partide și să obțină două remize în meciurile rămase

Astfel, pentru a avea o șansă cât mai mare la locul de baraj, ”lupii” galbeni sunt obligați să câștige meciurile rămase și să aștepte pași greșiti din partea Universității Cluj.

Posibile echipe pe care le poate întâlni locul 3 din Liga a 2-a la barajul de promovare în Liga 1: Dunărea Călărași, FC Hermannstadt, Voluntari sau Concordia Chiajna.

Citește și Cristi Vlad, pus la zid la Ploiești! ”Și-a bătut joc de antrenori, jucători, dar mai ales suporteri!”