Cristi Vlad, fostul președinte al Petrolului, este considerat principalul vinovat pentru situația dificilă în care se află clubul ploieștean. Petrolul luptă pentru promovare în Liga 1, dar are o misiune complicată.

Fost jucător al Petrolului, Cristi Vlad (42 de ani) a ocupat funcția de președinte din anul 2016 până la finalul lunii aprilie.

Romică Ciobanu, antrenorul care a reuşit să ducă Petrolul în Liga a 2-a, a vorbit despre problemele actuale ale ‘lupilor galbeni’.

Este ciudat faptul că fostul preşedinte Cristi Vlad a reuşit să intre în conflict atât cu mine, cât şi cu ceilalţi antrenori. Şi are o strategie urâtă: asmute jucătorii apropiaţi lui asupra antrenorilor, în momentul în care aceştia nu sunt de acord cu interesele lui. Nu îşi asumă nicio greşeală. Iar drept dovadă este faptul că şi acum este în club după ce şi-a bătut joc de o gramadă de oameni: antrenori, jucători, dar mai ales suporteri.

Am fost dat afară de la Petrolul după ce mi-am îndeplinit obiectivul, iar Mădălin Mihailovici s-a complăcut, a închis ochii şi a crezut ‘poveştile’ acestui preşedinte care a dus clubul în situaţia actuală.

Prin plecarea lui Mircea Dridea se va adânci şi mai rău ruptura dintre suporteri şi actuala conducere a clubului. M-aş întoarce la Petrolul cu mare drag, în primul rând ca să demonstrez că puteam duce echipa mult mai sus decât este acum. Am şi un sfat prietenesc pentru deja fostul preşedinte: fotbalul se antrenează, nu se cumpără„, a spus Ciobanu pentru stiriactuale.ro.

Petrolul Ploiești ocupă locul 4 în clasamentul Ligii a 2-a, cu patru etape înainte de finalul sezonului.