Patronul lui Man și Mihăilă pune osul la treabă: “Stau aici 100 de zile, să îi ajut pe băieți să rămână în prima ligă”

Sursa Foto: Profimedia Images

Kyle J. Krause (58 de ani), patronul de la Parma a revenit în Italia și este pregătit să îi ajute pe elevii lui Roberto D’Aversa să rămână în Serie A.

Formația de pe Ennio Tardini traversează o perioadă extrem de delicată, iar evitarea retrogradării reprezintă în acest moment o adevărată provocare pentru formația lui Roberto D’Aversa!

Echipa care a plătit peste 20 de milioane de euro în schimbul internaționalilor români Dennis Man și Valentin Mihăilă este penultima în Serie A, la șase puncte distanță față de primul loc deasupra liniei fierbinți a clasamentului.

kyle j krause parma profimedia 0575723529 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Kyle Krause, patronul Parmei a anunțat că a revenit în Italia și va sta timp de trei luni lângă jucătorii pregătiți de Roberto D’Aversa pentru ai ajuta să rămână în Serie A.

Citește și EXCLUSIV | „Hopul” de care trebuie să treacă Dennis Man la Parma: „E un jucător valoros, nu se pune problema!”

“Am ajuns la Parma duminică. Voi fi aici pentru următoarele 100 de zile și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a-i ajuta pe băieți să rămână în prima ligă. Nu aș vrea să fiu niciunde altundeva în lume. Să începem! Hai Parma”, a scris Kyle Krause pe Twitter.

Parma ocupă în acest moment locul 19 în clasament, cu 14 puncte acumulate în cele 23 de partide disputate în actualul sezon. Formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă are cele mai puține goluri marcate în Serie A, izbutind să puncteze doar de 17 ori în porțile adverse.

Citește și Ce se va întâmpla cu Parma din sezonul viitor! Anunțul patronului american despre echipa lui Man și Mihăilă