EXCLUSIV | “Hopul” de care trebuie să treacă Dennis Man la Parma: “E un jucător valoros, nu se pune problema!”

Sursa Foto: Maurizio Borsari-AFLO Profimedia Images

Gigi Becali a bătut orice record prin mutarea lui Dennis Man la Parma, iar plecarea golgheterului Ligii 1 în Italia reprezintă cel mai scump transfer din istoria României!

Adus pe Ennio Tardini ca o adevărată gură de oxigen pentru formația lui Roberto D’Aversa, Dennis Man nu a reușit până în acest moment să se impună în primul 11 al Parmei, fiind introdus de fiecare dată în repriza secundă. În aceeași situație cu fostul jucător al FCSB-ului se mai află și celălalt român de la echipă, Valentin Mihăilă, care este folosit și el de regulă în finalurile de meci.

Fostul fotbalist al Stelei, Valentin Badea (38 de ani), a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația fostului golgheter al Ligii 1 din Italia. Omul de gol al “roș-albaștrilor” din perioada 2006-2007 consideră că lipsa valorii nu poate fi adusă în discuție în privința lui Dennis Man și este de părere că adaptarea la noul campionat reprezintă principalul obstacol din calea atacantului de 22 de ani.

profimedia 0019418834 scaled
Sursa foto: Credit AFP PHOTO JAVIER SORIANO, Profimedia Images

“Cel mai greu lucru pentru el este adaptarea. Acolo este alt ritm de joc, alte condiții de pregătire și din punct de vedere al forței, campionatul Italiei este cam cel mai puternic din Europa. Atât Dennis Man, cât și Valentin Mihăilă au nevoie de timp, de câteva luni de adaptare și după aceea sunt convins că își vor lua mersul. Nu se pune problema de valoare la ei, au fost buni la nivelul Ligii 1 și acum este nevoie ca ei să crească la următorul nivel, dar sunt tineri și au tot timpul din lume.

Citește și Ce se va întâmpla cu Parma din sezonul viitor! Anunțul patronului american despre echipa lui Man și Mihăilă

Cel mai important în acest moment este ca Parma să se salveze de la retrogradare și după aceea lucrurile vor merge în direcția dorită. La Man nu se pune problema de pregătire, vine de la Steaua (n.r. FCSB), a lucrat cu cel mai bun preparator fizic din țară, deci aici nu cred că este o problemă. Eu am încredere în el, îl știu pe Dennis de când avea 16-17 ani și am fost de vreo 3-4 ori la Arad după el când mă ocupam de impresariat cu Sorin Paraschiv și pot să spun că de atunci își arăta calitățile de fotbalist!”, a spus Vali Badea, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și Mesaj categoric pentru Dennis Man: „D-aia s-a plătit suma aia mare pe tine!”