RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ce se va întâmpla cu Parma din sezonul viitor! Anunțul patronului american despre echipa lui Man și Mihăilă

Formația de pe Ennio Tardini traversează o perioadă extrem de delicată, iar evitarea retrogradării reprezintă în acest moment o adevărată provocare pentru formația lui Roberto D’Aversa!

Echipa care a plătit peste 20 de milioane de euro în schimbul internaționalilor români Dennis Man și Valentin Mihăilă este penultima în Serie A, la șase puncte distanță față de primul loc deasupra liniei fierbinți a clasamentului.

După ce foarte multă lume s-a întrebat ce se va întâmpla cu Parma în cazul unei eventuale retrogradări în eșalonul secund, patronul american al clubului, Kyle Krause, a vorbit despre viitorul echipei și a dat asigurări că proiectul va continua indiferent de deznodământul acestui sezon. Krause susține că stadionul Ennio Tardini va fi modernizat, iar destinul formației nu va fi abandonat sub nicio formă.

Pasiunea pentru acest club se transmite din generație în generație. Avem niște probleme în plan sportiv, dar muncim din greu ca să redresăm situația.

Vreau să spun cât se poate de clar, vom renova stadionul indiferent de locul pe care vom termina acest sezon. Stadionul Ennio Tardini este emblematic, renovarea sa ar aduce un plus uriaș întregului oraș.

Este foarte important pentru mine că am reușit să discut cu reprezentanții municipalității și cu primarul. Am confirmat din nou că avem aici un proiect pe termen lung, nu vom renunța!”, a spus Kyle Krause, citat de Parma Today.

Parma ocupă în acest moment locul 19 în clasament, cu 14 puncte acumulate în cele 23 de partide disputate în actualul sezon. Formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă are cele mai puține goluri marcate în Serie A, izbutind să puncteze doar de 17 ori în porțile adverse.

Citește și Mesaj categoric pentru Dennis Man: „D-aia s-a plătit suma aia mare pe tine!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare