RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Pablo Cortacero, pus la zid de unul dintre jucătorii de bază ai echipei: „A pierdut controlul de tot!”

Deian Sorescu (23 ani), mijlocașul lui Dinamo București, nu îl menajează deloc pe actionarul majoritar al clubului, spaniolul Pablo Cortacero!

Unul dintre cei mai importanți jucători ai „câinilor” spune că s-a săturat de promisiunile neonorate ale conducerii și consideră că noua conducere a formației din Ștefan cel Mare nu a făcut altceva decât să amplifice criza din ultimii ani de la club

„Sunt de două ori mai mari problemele de cum au fost până acum și chiar dacă venirea acestor noi acționari dădea speranțe, până la ora actuala nu au schimbat nimic și încet, încet, au pierdut controlul de tot. Nu văd cum ar mai putea merge lucrurile bine.

Am citit vor facă mărirea de capital, dar nouă nu ne-a spus nimeni nimic. Nouă ne-a transmis Jerry după ultimul meci i-au spus cei din conducere vor intra niște bani, dar așa cum am crezut până acum, așa credem și în continuare, nu vor intra a declarat Deian Sorescu, potrivit Fanatik.

Citește și Prima reacție a omului care ar conduce din umbră pe Dinamo: “Nu mai am nimic altceva de spus!”

Deian Sorescu a dezvăluit că deocamdată va rămâne la Dinamo și speră ca problemele financiare să se rezolve cât mai repede, dar nu știe dacă colegii săi vor mai avea răbdarea necesară pentru a mai aștepta alte amânări ale lui Cortacero.

„Nu vreau răspund pentru sunt jucătorul lui Dinamo și mai am contract cu Dinamo, nu m-a contactat nimeni altcineva. Cred orice jucător de fotbal își dorește se bată la campionat și asta am sperat și eu cu venirea lui Contra. La asta așteptam, sincer. Dar dacă problemele au fost de sus și nu s-au putut rezolva, clar s-a văzut și pe teren.

Am vorbit cu colegii pe grup, dar n-am vorbit despre fotbal, doar ne-am făcut urări de Sărbători, n-am discutat despre reunire, cine se întoarce, cine nu se întoarce, pentru fiecare discută personal cu agenții, avocații, cu cei din conducere și vor lua o decizie. Eu voi prezenta la reunire și vom vedea după a declarat Sorescu pentru sursa citată.

  • Deian Sorescu a marcat 3 goluri și a oferit 4 pase decisive pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1.
  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Sorescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermark.com.

Dinamo ocupă poziția 11 în clasamentul Ligii 1 cu 16 puncte acumulate după 15 etape.

Citește și Gică Hagi nu duce lipsă de oferte, după plecarea de la Viitorul Constanța: “Au fost propuneri extraordinare!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare