RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gică Hagi nu duce lipsă de oferte, după plecarea de la Viitorul Constanța: „Au fost propuneri extraordinare!”

„Regele” a renunțat să mai ocupe funcția de antrenor principal la Viitorul Constanța, clubul pe care acesta îl manageriează!

Cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi (55 de ani), a reușit să își pună amprenta și în ceea ce privește performanțele din postura de antrenor. „Regele” a izbutit să câștige titlul de campion al României la finalul sezonului 2016-2017, cu un lot format în mare parte din puști crescuți la propria academie.

Sursa foto: GSP

Hagi a decis însă să ia o pauză de la antrenorat la finalul campionatului precedent, iar începând cu acest sezon i-a numit în locul său pe spaniolul Ruben de la Barrera, iar mai apoi pe Mircea Rednic, care are misiunea de a pune pe picioare formația de la malul mării.

Fostul decar al Generației de Aur a mărturisit că este deschis pentru oferte și își dorește foarte mult să ajungă la o formație importantă din Europa, care să aibă un proiect serios. Ulterior, „Regele” a dezvăluit că a primit mai multe propuneri din zona Golfului și din Rusia, dar a decis să le refuze, semn că își dorește cu totul altceva.

Îmi doresc să fie un proiect bun. M-am dus foarte jos și e nevoie de timp să ajung la cei mari. Vreau să am un manager care să umble pentru mine. Eu sunt deschis, ăsta e primul pas. Am avut oferte extraordinare din Golf și din Rusia, dar nu mi-am dorit”, a spus Hagi în cadrul emisiunii lui Marius Tucă.

Echipa națională a României, Bursaspor, Galatasaray, Politehnica Timișoara, Steaua București și Viitorul Constanța au fost echipele pe care Gheorghe Hagi le-a condus din postura de antrenor principal.

Citește și Prima reacție a omului care ar conduce din umbră pe Dinamo: “Nu mai am nimic altceva de spus!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare