Pablo Cortacero, falsul salvator al lui Dinamo! A fost dat în judecată în Spania pentru alte datorii

Dinamo trece prin cea mai nefericită perioadă a sa, de când a fost preluată în vara lui 2020 de spaniolul Pablo Cortacero.

Singurii bani pe care i-a adus ibericul în contul lui Dinamo, au fost cei 500.000 de euro, dar asta înainte de a se semna actele de preluare ale clubului. De atunci, spaniolul a făcut doar promisiuni în van, iar de datoriile imense ale clubului s-au ocupat suporterii echipei, prin intermediul programului DDB.

Pablo Cortacero vrea să fie repus în funcţia de preşedinte al Consiliului Administrativ de la Dinamo, iar un proces în acestă speţă va avea loc joi, când acţionarul majoritar şi-a anunţat revenirea în România.

cortacero actionar

Cortacero nu are probleme doar în România, acesta având probleme cu datoriile şi în Spania, însumând 16.000 de euro, potrivit GSP.ro. Un proces a fost intentat în acest caz de către avocaţii cu care spaniolul a lucrat, mai precizeasă sursa menţionată.

Suma nu ar trebui să fie una foarte mare, având în vedere sumele pe care le propune Cortacero pentru salvarea lui Dinamo, de ordinul milioanelor de euro.

,,Mai mult, Cortacero a fost umilit și la Londra! A ajuns să fie evacuat pentru neplata câtorva lire sterline din sediul pe care îl avea în metropolă, respectiv o căsuță poștală.”, au mai spus surse, pentru GSP.

Citeşte şi Cum a dat Dinamo rateuri în perioada de transferuri: ,,Nu am avut timp să facem scouting bun”

Deşi are mari probleme financiare, Pablo Cortacero anunţă că nu va renunţa deloc la Dinamo.

cortacero dinamo

,,Având în vedere situația nefericită în care a fost scufundat clubul de luni zile, după uzurparea puterilor la care am fost supuși și văzând situația lamentabilă actuală a acestuia în ceea ce privește managementul sportiv, economic și administrativ, comunic că în următoarele zile voi fi prezent în București, împreună cu profesioniștii mei din grupul de lucru, pentru a recâștiga controlul absolut al clubului în toate departamentele, pentru a lua decizii importante și să îndeplinesc toate obligațiile financiare și profesionale ale acestora pentru a aduce din nou FC Dinamo București 1948 în locul pe care îl merită să fie.”, a declarat Cortacero, pentru Fanatik.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 27 de partide disputate până acum în campionat.

dinamo 2

Citeşte şi EXCLUSIV | Adevăraţii dinamovişti nu se încred în vorbele lui Pablo Cortacero: ,,E o cauză pierdută”