RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Adevăraţii dinamovişti nu se încred în vorbele lui Pablo Cortacero: ,,E o cauză pierdută”

Dinamo trece printr-o perioadă foarte dificilă, după preluarea clubului de Pablo Cortacero, atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv.

Spaniolul a dispărut din viaţa echipei pentru o vreme, dar acum şi-a anunţat revenirea în Ştefan cel Mare, unde promite din nou că va aduce bani şi va salva clubul de orice datorie.

cortacero

Florentin Petre, fost căpitan la Dinamo, a vorbit despre posibila revenire a spaniolului în România şi redresarea echipei din Ştefan cel Mare, în exclusivitate pentru Realitatea Sportiva. Acesta nu înţelege de ce Pablo Cortacero nu cedează clubul, având în vedere că de când l-a preluat nu a adus vreo îmbunătăţire.

,,Nu am crezut niciodată. Din prima săptămână am spus că ce vrea să facă băiatul ăsta nu se leagă. Ciprian e băiat deştept. Ştie foarte bine ce are de făcut, nu cred că avut încredere în ceea ce a spus omul ăla. Eu nu am încredere.

Florentin Petre profimedia 0082583444 AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU
Sursa Foto: AFP PHOTO DANIEL MIHAILESCU/Profimedia

Din ce am văzut eu, după atâtea luni de zile, să-ţi baţi joc de un club aşa cu o istorie ca asta şi să minţi după o săptămână pe alta, din punctul meu de vedere, este o cauză pierdută. Nu-i lasă pe alţii să facă treabă, asta e dureros.”, a declarat Florentin Petre, pentru realitateasportiva.net.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 27 de partide disputate până acum în campionat.

dinamo 2

Citeşte şi EXCLUSIV | Lui Giani Kiriță îi e teamă de retrogradare: „Dinamo trăiește cea mai tragică perioadă”. Mesaj pentru Cortacero

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare