Cum a dat Dinamo rateuri în perioada de transferuri: ,,Nu am avut timp să facem scouting bun”

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă a sa din punct de vedere sportiv, ajungând acum să se lupte din nou pentru salvarea de la retrogradare.

După dispariţia lui Pablo Cortacero din România, de viaţa echipei s-au ocupat suporterii acţionari prin intermediul programului DDB. După ce mai mulţi jucători au plecat de la formaţia dinamovistă în iarnă, alţi fotbalişti au ajuns în Ştefan cel Mare în locul lor, dar nivelul arătat pe teren nu a fost ca cel al unor jucători precum Juan Camara sau Borja Valle.

dinamo astra

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, spune că cei mai mulţi jucători au refuzat să vină la echipă din cauza problemelor financiare create în toamnă. Acesta a mărturisit cum a ajuns şi Morsay de la Chievo în Ştefan cel Mare.

Nu am avut timp să facem scouting bun. Nu am putut să ne informăm prea mult despre jucătorii aduşi. Şi era şi problema bugetului. Nu puteai da nici salarii de la 10-15.000 de euro. Şi toată lumea te refuza, toţi spuneau că Dinamo nu plăteşte şi se spun doar minciuni.

Mario Nicolae Dinamo

Din ţară nu puteai aduce jucători, că nu erau liberi şi nu puteai plăti. Aşa am ajuns la cei patru jucători aduşi.

Morsay e contestat, da… Dar e un timp scurt în care trebuie să iei cât mai multe informaţii. Gane a vorbit cu Mogoş la Chievo şi a luat informaţii despre Morsay, despre viaţa extrasportivă şi despre cum se antrenează. Am primit referinţe bune. Dar e greu să se adapteze, depinde şi cum e primit în vestiar. La nivel profesional nu avem ce să-i reproşăm.

Dar a jucat cu o anumită teamă, presiunea e foarte mare. E singurul aspect care îmi dă teamă, poate că acum nu poate oferi mai mult. Presiunea e foarte mare la Dinamo., a declarat Mario Nicolae, pentru GSP.ro.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 27 de partide disputate până acum în campionat.

dinamo 2

Citeşte şi EXCLUSIV | Adevăraţii dinamovişti nu se încred în vorbele lui Pablo Cortacero: ,,E o cauză pierdută”