Oficialii lui Poli Iași au decis! Cine este marele favorit să preia banca tehnică a formației din Copou

După ce Andrei Cristea a fost eliberat din funcția de antrenor principal de la Poli Iași și obligat să revină pe teren ca jucător, Comitetul Director al formației din Copou se pare că a găsit deja un înlocuitor!

După scandalul care a izbucnit la ultimul meci din campionat, pe banca ieșenilor s-au vehiculat mai multe nume care ar putea să preia formația de pe ultimul loc din Liga 1. Printre marii favoriți s-au numărat Cristiano Bergodi, care, însă, a refuzat oferta, urmând să preia o echipă din Italia.

Alte nume propuse pe banca moldovenilor au fost cele ale lui Eugen Neagoe de la Astra, dar și Flavius Stoican, tehnicianul celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Cu speranța la un trofeu, ambii și-au calificat echipele în semifinalele Cupei, acesta fiind probabil un argument în luarea deciziei de a refuza propunerea moldavilor.

flavius stoican

Potrivit ultimelor informații, Dorinel Munteanu este marele favorit să o preia pe Poli Iași, iar asta până la meciul de luni cu FC Argeș. Liber de contract în acest moment, fostul mare internațional român a avut deja contact cu conducerea moldavilor. Membri Comitetului Director au însă pe lista lărgită și nume mai ”scumpe” de antrenori, precum Marius Șumudică, proaspăt liber de contract după despărțirea de Rizespor, sau Cosmin Contra, cărora ar fi dispuși să le plătească chiar și 10.000 euro pe lună.

dorinel munteanu

Modul în care Andrei Cristea a fost demis de pe banca tehnică l-a nemulțumit pe fostul președinte al lui Poli Iași, Florin Prunea, care a reacționat:

Citește și Situația de la Poli Iași, tranșată categoric de un fost antrenor al echipei: „S-a acumulat prea mult, o intoxicare!”

I-am zis din prima zi și nu m-a ascultat. I-am zis că el este un om care a dat foarte mult acelui oraș, chiar dacă nu este originar de acolo. I-am zis că nu se poate retrage când e al 7-lea golgheter al României.

Știam că o să îl bage la înaintare și o să plătească el. El a zis că este extrem de iubit, dar i-am spus să joace. Eu cred că și în momentul de față poate juca. Nu mi-a plăcut cum a fost demis. Eu am încercat să îl conving că nu e bine să facă asta. Vorbeam după fiecare meci cu el și îi spuneam să fie mai liniștit”, a spus fostul portar la ProSport LIVE.

CITEȘTE ȘI –>> Scenariul surprinzător propus de Florin Prunea: „Poli Iași are șanse de salvare. E liber Dan Petrescu!”