Situația de la Poli Iași, tranșată categoric de un fost antrenor al echipei: “S-a acumulat prea mult, o intoxicare!”

Sursa foto: Poli Iași/Facebook

Perioada dramatică prin care trece Poli Iași nu se vede doar pe teren, ci și în birourile oficialilor, care au luat o serie de decizii radicale ca urmare a ultimelor evenimente!

După înfrângerea suferită acasă cu Voluntari, scor 0-2, Comitetul Director al formației din Copou, din care face parte și primarul orașului Iași, Mihai Chirica, s-a întrunit și a luat mai multe decizii fără precedent.

ambrosie

Andrei Cristea a fost eliberat din postul de antrenor principal și va ajuta echipa să scape de retrogradare doar din teren. Decizia vine și în urma unui episod neplăcut din ultima etapă, atunci când fotbalistul i-ar fi adresat cuvinte de-a dreptul jignitoare centralului Radu Petrescu. În locul atacantului de 36 de ani pe banca tehnică a echipei va rămâne cel puțin deocamdată Marian Rada.

Mugurel Cornățeanu, antrenorul care a lucrat în Copou în perioada lui Daniel Pancu, dar și în cea lui Andrei Cristea, a vorbit despre situația din acest moment de la club. Fostul secund a mărturisit că împrejurările sunt cu mult peste cele anticipate în cadrul echipei și a negat orice fel de conflict cu Andrei Cristea.

cornateanu

“Am fost neplătiți, au fost probleme financiare, s-a acumulat prea mult. Eu am vrut să plec acasă și luasem această decizie cu o săptămână înainte. Situația era cum era și am decis să că e mai bine să plec. O intoxicare. Că ne-am bătut și alte lucruri, minciuni. Nu am plecat cu scandal, ne-am strâns mâinile și ne-am salutat. Când vreodată să mă bat și să mă înjur cu Andrei Cristea? Ar fi fost ultima ca principalul și secundul să se bată pe teren, în fața jucătorilor. Se speculează foarte mult. Nu i-am reproșat nimic lui Andrei Cristea!

Probabil că se dorește un antrenor cu experiență care să poată gestiona mai bine situația. Mai sunt meciuri de jucat în sezonul regulat și în play-off. De ce să nu speri dacă mai există șanse matematice? Lotul de la Iași nu este slab, nu cred că asta este valoarea echipei. Se poate întâmpla și la Iași ce a fost la Pitești, acea serie fără înfrângere!”, a spus Mugurel Cornățeanu, potrivit Pro Sport.

Citește și Reacţia primarului Iaşiului, după ce Andrei Cristea a fost demis: ,,Dacă nu-ţi stăpâneşti nervii, mergi şi mânâncă seminţe în tribună”