Scenariul surprinzător propus de Florin Prunea: “Poli Iași are șanse de salvare. E liber Dan Petrescu!”

Formația din Copou este la pământ în acest moment din toate punctele de vedere, iar salvarea de la retrogradare reprezintă principalul obiectiv al echipei în acest sezon!

Lovită din toate părțile în ultima perioadă, Poli Iași este departe de echipa care juca anii trecuți în cupele europene și care reușea să prindă play-off-ul Ligii 1 datorită unor evoluții consistente sub comanda lui Flavius Stoican.

Fostul președinte al moldovenilor, Florin Prunea, a vorbit despre situația din acest moment a clubului și este de părere că ieșenii au șanse să rămână în Liga 1 în acest an. Fostul portar consideră totuși că aducerea unui antrenor cu personalitate este prioritar în acest moment, iar variantele propuse de acesta au reprezentat adevărate surprize.

prunea

„Toate transferurile făcute de Poli Iași n-au confirmat, poate doar portarul Laurențiu Brănescu. Se ocupa doar Toni Heleșteanu, trebuie să-și asume erorile. A făcut greșeli mari. Poli Iași are șanse de salvare! E liber Dan Petrescu, e liber Cristiano Bergodi.

Trebuie să vină cineva să bată cu pumnul în masă, să pună lucrurile la punct, să pună piciorul în prag. Se spune că Bergodi e foarte scump. da, e scump, dar e bun! Dați bani pentru așa ceva, ca să vă salvați.

Nu mi-a plăcut atitudinea primarului! Mai vorbesc cu el, mai schimbăm mesaje. E un băiat bun, dar nu se pricepe la fotbal. Ăsta este adevărul! Ieșirea de ieri la adresa lui Andrei Cristea nu mi-a plăcut deloc… Nu poți face așa ceva când ești primar în al doilea oraș mare al țării. M-am simțit mândru atunci când am fost președinte la Poli Iași. N-o să uit niciodată atmosfera de la partida cu Hajduk Split!”, a declarat Florin Prunea, potrivit Pro Sport.

Citește și Situația de la Poli Iași, tranșată categoric de un fost antrenor al echipei: „S-a acumulat prea mult, o intoxicare!”