O nouă provocare pentru Simona Gogîrlă! Și-a adus și fiica!

Clubul de handbal ACS Transilvania Brașov a semnat un contract pentru următorii patru ani cu antrenoarea Simona Gogîrlă. Fosta internațională a Oltchimului și-a adus și fiica la Brașov.

După despărțirea de Mariana Tîrcă, ACS Transilvania Brașov a reușit să o convingă pe Simona Gogîrlă să vină la Brașov, unde va antrena echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Transilvania. Fosta jucătoare a naționalei României a avut oferte și de la echipe din prima ligă.

Simona nu vine însă singură la Brașov, anunță realitateadevalcea.net. Ea o aduce și pe fiica ei, Alicia Maria Gogârlă, una dintre cele mai bune jucătoare ale naționalei României la European Open U16 de la Gothenburg, din Suedia.

CITEȘTE și Naționala de handbal feminin a ratat calificarea în semifinalele Mondialului de tineret

Simona Gogîrlă a câștigat nu mai puțin de 5 titluri naționale ale României, ca jucătoare, 4 Cupe ale României, 4 titluri naționale ale Sloveniei și 4 Cupe ale Sloveniei, un titlu național al Spaniei, două titluri naționale ale Ungariei și două Cupe ale Ungariei.

Simona are în palmares și câte o finală de Liga Campionilor, Cupa EHF și Cupa Cupelor. A cucerit titlul mondial de junioare în Brazilia în anul 1995 și titlul de vicecampioană mondială de senioare în anul 2005 în Rusia cu naționala României. A fost cea mai bună marcatoare a Campionatului European din 2000.

Simona Gogîrlă și-a început activitatea de antrenoare la Rapid București și a mai trecut pe la CSM Ploiești, HCM Râmnicu Vâlcea și SCM Craiova.

Simona trebuie ca, la finalul celor patru ani de contract, să fie cu Transilvania Brașov în prima jumătate a Ligii Naționale.