RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Nu e nici Haruţ, nici Chindriş! Primul jucător care se transferă de la Botoşani iarna asta: ,,Azi am negociat”

În această iarnă cei de la Botoşani au fost foarte aproape de a se despărţi de Denis Haruţ sau Andrei Chindriş, însă nu s-a concretizat nicio mutare. 

Acum, un alt jucător le-ar putea-o lua înainte şi să plece de la echipă în zilele următoare, după ce clubul a primit o ofertă foarte interesantă pentru fotbalist.

Hamidou Keyta, jucătorul care a fugit de la echipă, este dorit de o echipă din Turcia, după cum a mărturisit Valeriu Iftime, patronul echipei din Botoşani. Dacă cele mai mari şanse de a pleca de la FC Botoşani le aveau tinerii Haruţ şi Chindriş, acum, cele mai mari şanse de a pleca de la echipă le are golgheterul echipei.

Citeşte şi Daniel Pancu, dezamăgit de fotbaliştii săi după un nou eşec: ,,Jucătorii de la Botoşani au fost mai bărbaţi”

,,El a avut o ofertă, au periat-o toţi impresarii şi a venit cu o glumă. I-am spus să vină cu o ofertă serioasă, să joace meciul care a fost joia trecută, am vorbit eu miercuri cu el personal, după care el miercuri după ce a vorbit cu mine, a şi plecat.  Cine l-a sfătuit să se dea lovit, că nu poate, nu mai contează. După ce a văzut că nu suntem un sat fără stăpân, nu e o luptă eu cu Keyta sau clubul cu Keyta, e o nuanţă pe care trebuie să o ştie toţi fotbaliştii care vin la Botoşani, acest club trebuie respectat.

I-am spus că îi dau drumul în nişte condiţii foarte clare, să vină la club, a revenit vineri la club, a spus că a greşit, azi am negociat cu o echipă din Turcia un contract relativ rezonabil pe care cred că îl vor plăti. S-ar putea ca până maine să fie situaţia clarificată, să primească o sancţiune de la mine că a lipsit, că a fugit de la club, ţine de regulamentul nostru intern. Şi apoi să-i dau drumul.„, a declarat Valeriu Iftime pentru Telekomsport.

Keyta este dorit de Denizlispor, echipă din prima ligă a Turciei, care se află în acest moment pe ultimul loc în campionat.

9 goluri şi 2 assisturi a reuşit Keyta în acest sezon pentru FC Botoşani în 16 jocuri disputate.

700.000 de euro este cota francezului de 26 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi EXCLUSIV | Doi foști colegi s-au pus de acord! Ideea care îi unește pe Dică și Falemi

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare