RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | Doi foști colegi s-au pus de acord! Ideea care îi unește pe Dică și Falemi

Cei doi au fost coechipieri timp de un an la roș-albaștri, iar acum au aceeași viziune în privința selecției pe care trebuie să o facă Mirel Rădoi la meciurile de debut ale campaniei de calificare pentru Mondialul din Qatar. 

Secundul primei reprezentative își dorește ca tineretul să poată beneficia de fotbaliștii eligibili care nu sunt văzuți drept titulari la echipa mare.

„Sunt de acord cu ce a spus Dică, decât să iei un jucător să joace 20 de minute mai bine ajută naționala de tineret, acolo unde are șanse mai mari să facă rezultate. Când îți faci lotul ca antrenor iei în calcul și jucătorii de care ai nevoie ca să îți menții nivelul energetic ridicat, dar nu poți să prevezi toate situațiile.

În condițiile astea e clar că nu mai poate veni un jucător care îndeplinește criteriul de vârstă la tineret doar să facă act de prezență la echipa mare. Nu se mai justifică, atâta vreme cât aceste competiții sunt în același timp”, a fost părerea lui Nana Falemi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

Totuși, Federația ar putea să aibă un cuvânt important în deciziile care se vor lua în această privință.

„Trebuie să vedem care sunt obiectivele FRF și ale lui Răzvan Burleanu, ce contează mai mult pentru el. În Federație se pune accent pe dezvoltarea fotbalului la copii și juniori.

Sunt foarte importante aceste naționale, reprezintă viitorul. Iar semnele sunt bune la U16, U17, U21 și e important de văzut pe ce pune accentul Federația. Și așa o să ne dăm seama unde va fi interesul mai mare”, a mai completat fostul jucător din Ghencea. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Devine Dennis Man indispensabil pentru națională după prestațiile din Liga 1? “Acest lucru va fi decisiv”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare