Noul om de gol al Craiovei, făcut praf de un fost atacant român: “Nu reușește nici din 2 metri să marcheze!”

Universitatea Craiova a înregistrat aseară al doilea eșec consecutiv pe teren propriu în Liga 1, după 0-1 în fața Chindiei Târgoviște!

Universitatea Craiova a suferit aseară o nouă înfrângere în Liga 1, după un parcurs fără greșeală până acum 2 etape. Oltenii au pierdut al doilea meci consecutiv pe teren propriu în Liga 1, iar la finalul meciului antrenorul italian, Cristiano Bergodi, și-a anunțat demisia.

Fostul atacant atât al Stelei, cât și al Rapidului, Robert Niță, crede că nu este momentul ca Bergodi să își dea demisia deoarece echipa este încă în grafic. Niță este de părere și că ultimele rezultate ale Craiovei au venit din cauza prestației slabe a echipei pe faza ofensivă și consideră că accidentarea lui Koljic și plecarea lui Mihăilă au contat extrem de mult în evoluția oltenilor.

robert nita 1

“Craiova e pe locul 1 și cred că statistica e de partea lui Bergodi. Din 17 meciuri a pierdut vreo 3. Craiova e fierbinte, e ca Giuleștiul, ca Ploieștiul.  Acum câteva etape, când echipa avea victorii pe linie, se striga din tribune că sunt nemulțumiri. E sângele ăsta oltenesc care e fierbinte tot timpul și cred că e greu pentru Bergodi, chiar dacă el e obișnuit să lucreze în România.

Eu nu cred că va renunța, e un pic ilogic. Dacă ieșea patronul de la Craiova și spunea că îl demite era o nebunie. Echipa e pe primul loc, chiar dacă va câștiga și Steaua (n.r. FCSB) în seara asta, echipa e acolo. E în obiectiv din toate punctele de vedere. Chiar dacă ar fi pe locul 2-3 la diferența de 1-2 puncte nu văd motiv să își dea demisia. Probabil sunt lucruri pe care noi nu le cunoaștem și din ce am văzut din declarațiile lui Sorin Cârțu, nici conducerea nu le știe.

Citește și Dan Petrescu are deja înlocuitor pe banca CFR-ului! Cine ar putea să antreneze în Gruia

Poate e nemulțumit și Bergodi că s-a accidentat Koljic și a venit Mamut, care Mamut seamănă mai mult cu mamutul de la Antipa, îmi cer scuze dacă jignesc, dar nu reușește nici din 2 metri să marcheze. A mai plecat Mihăilă, haideți să vedem și care sunt circumstanțele care au dus la rezultatul asta. Craiova nu a avut o echipa chiar standard aseară, multe piese lipsa!”, a spus Robert Niță pentru Pro X.

Universitatea Craiova este în continuare liderul din Liga 1, cu 24 de puncte acumulate în cele 10 meciuri disputate în actualul sezon și rămâne la 3 puncte distanță de principala urmăritoare din acest moment, FCSB, dar care are un meci în minus.

Citește și Mititelu Jr., mesaj dur pentru Mitică Dragomir: “Dacă va ajunge în pușcărie s-ar putea să decedeze acolo!”