Mititelu Jr., mesaj dur pentru Mitică Dragomir: “Dacă va ajunge în pușcărie s-ar putea să decedeze acolo!”

Adrian Mititelu a fost arestat zilele trecute pentru evaziune fiscală în transferul fostului său fotbalist, Mihai Costea, la Steaua!

Imediat după arestarea lui Adrian Mititelu, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a discutat despre sentința primită de patronul celor de la FC U Craiova, despre care a spus că nu este nevinovat așa cum pretinde și că nu a făcut nimic bun, distrugând totul în jurul său.

De această dată a venit rândul lui Mititelu Jr. să îi ia partea tatălui său și să îi dea un răspuns pe măsură “Oracolului din Bălcești”. Mititelu Jr. îl avertizează pe Mitică Dragomir că are și el un dosar în desfășurare și o eventuală condamnare a sa ar putea însemna ceva foarte rău pentru fostul șef LPF.

mititelu 2

“Îi transmit domnului Dragomir să își vadă de treaba lui și să nu mai vorbească niciodată de tatăl meu.  Dumitru Dragomir, o nulitate absolută din punct de vedere juridic, își permite sa vorbească de cauza tatălui meu întrucât Dumitru Dragomir și Mircea Sandu au fost achitați în 2019 în dosarul dezafilierii pentru sustragere de sub sechestru, sechestru ce a fost stabilit ca fiind nelegal definitiv de către CAB București, însă niște judecători închipuiți de la CAB CRAIOVA au încălcat orice principiu de drept și pentru același sechestru, care a fost considerat ca fiind nelegal definitiv, tatăl meu a fost condamnat.

Citește și Simona Halep îl urmează pe George Ţucudean în afaceri! 500.000 de euro a investit până acum

Domnul Dragomir, totuși, să se mai gândească la faptul că are încă un dosar și, dacă o sa ajungă și el pe acolo, s-ar putea să decedeze prin pușcărie. Nu uitați ce vârstă are!

Tatăl meu, pâna la vârsta de 52 de ani, a produs circa 50 de milioane de euro din vânzări imobiliare, bani pe care Mitică Dragomir nici nu știe să îi numere. La vârsta de 52 de ani, Mitică Dragomir încă mai avea blugi nevânduți din ultimul transport din «afară», de pe vremea Victoriei București ,a spus Adrian Mititelu Jr. pentru Pro Sport.

Ulterior, Mititelu Jr. a declarat că de acum înainte el se va ocupa de echipa de fotbal FC U Craiova 1948 și a ținut să anunțe pe toată lumea că bugetul echipei este asigurat și își dorește ca în momentul când tatăl său va fi eliberat, echipa să fie în Liga 1.

Citește și Un fost internațional este categoric: “Dacă Mititelu era în libertate, Craiova promova sigur în Liga 1!”