Dan Petrescu are deja înlocuitor pe banca CFR-ului! Cine ar putea să antreneze în Gruia

Dan Petrescu a anunţat că îşi doreşte încetarea contractului cu campioana României, CFR Cluj, după ce a adus în Gruia trei titluri.

După cererea lui Petrescu, şefii de la Cluj s-au mişcat detul de repede şi i-au găsit înlocuitor deja antrenorului român.

În cazul în care pleacă ,,bursucul”, la CFR Cluj ar putea ajunge un italian. Leonardo Simplici ar fi numele noului potenţial antrenor de la campioana României, ale de patronul Neluţu Varga.

Semplici CFR

Acesta a antrenat-o pe SPAL în Serie A, iar acum este liber de contract şi ar putea ajunge să antreneze şi în România.

Italianul a antrenat-o pe SPAL timp de şase ani, dar a fost demis în februarie, după ce echipa ajunsese pe ultimul loc în Serie A, iar următoarea destinaţie ar putea fi CFR Cluj, potrivit seriebnews.com.

Antrenorul ar mai fi şi pe lista celor de la Torino şi Monza, dar România l-ar tenta mai mult. Rămâne totul de văzut dacă Dan Petrescu va pleca totuşi de la CFR Cluj.

,,Am crezut că lucrurile s-au calmat pentru meciul ăsta, și din partea noastră, a conducerii, dar și a lui Dan. Credeam că vom face un meci bun. La un 1-0 pentru Roma eram încântat, nu aveam nicio problemă. Campionatul abia a început, nu e o catastrofă. Putem încă. Totul este ca Dan Petrescu să fie decis și să lupte pentru această echipă.

stefan gadola cfr cluj