RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Motivul pentru care Halep și alți cinci sportivi sunt cazați separat la Australian Open! Ce pregătesc organizatorii

Australian Open 2021 va da startul începând cu data de 8 februarie 2021 și se va încheia pe 21 februarie!

Turneul de la Melbourne reprezintă unul dintre cele mai importante competiții ale tenisului mondial. Printre participanții de la această întrecere va face parte și actualul loc 2 în clasamentul WTA, Simona Halep.

Una dintre deciziile organizatorilor turneului de la Australian Open a stârnit foarte multe controverse chiar înainte de debutul în prima mare competiție din acest an. Australienii au comunicat că atât jucătorii, cât și jucătoarele de pe primele trei poziții din clasamentele ATP și WTA, vor efectua perioada de carantină la Adelaide, și nu la Melbourne, alături de ceilalți sportivi.

Motivul pentru care se va întâmpla acest lucru însă, se datorează faptului că la finalul celor 14 zile de carantină, cei șase sportivi vor juca un meci demonstrativ, care va fi împărțit în două sesiuni. Această veste este una nemaipomenită pentru iubitorii tenisului, care vor avea ocazia să vadă la treabă cele mai bune trei locuri mondiale din ATP, respectiv WTA.

Citește și Mama “Briliantului” a dezvăluit marele vis al fiului său: “Muncește mult pentru asta!”

Evenimentul se pare că este programat pe data de 29 ianuarie și cel mai probabil vor avea loc și meciuri de dublu-mixt, astfel că Simona Halep va putea să joace în echipă cu Novak Djokovic sau Rafael Nadal.

Cei șase sportivi care au fost cazați separat față de restul participanților la Australian Open, sunt: Simona Halep (locul 2 WTA), Naomi Osaka (locul 3 WTA), Serena Williams (locul 11 WTA), Novak Djokovic (locul 1 ATP), Rafael Nadal (locul 2 ATP) și Dominic Thiem (locul 3 ATP).

„Să avem jucători de un asemenea calibru în orașul nostru este o veritabilă victorie pentru fanii tenisului din Adelaide, dar și pentru public în general. Prin acest show vom sprijini lupta împotriva Covid-19″, a declarat premierul statului Australia de Sud, Steven Marshall.

Citește și VIDEO | Șumudică, prima înfrângere după 15 etape! Alexandru Maxim a marcat din nou pentru Gaziantep

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare