RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mama „Briliantului” a dezvăluit marele vis al fiului său: „Muncește mult pentru asta!”

Rodica Mutu, mama actualului selecționer al naționalei de tineret a României, a vorbit despre marele vis pe care fiul său vrea să și-l îndeplineasă!

Mama lui Adrian Mutu a dezvăluit că visul „Briliantului” este să o antreneze pe fosta sa echipă din Italia, Fiorentina. Fostul decar al primei reprezentative a României a fost desemnat recent de către fanii Fiorentinei drept cel mai bun fotbalist din ultimii 20 de ani al “violeților”.

„Visul lui este să antreneze la Fiorentina, echipa unde s-a simțit cel mai iubit și cel mai bine primit. El are acum o dorință mult mai mare, o ambiție să-și depășească performanțele ca jucător cu cele de antrenor și muncește mult pentru asta” a declarat Rodica Mutu, potrivit playsport.ro

Citește și La mulți ani, Adrian Mutu! “Briliantul” împlinește astăzi 42 de ani

143 de meciuri, 69 de goluri și 26 de pase de gol este bilanțul lui Adrian Mutu în tricoul Fiorentinei.

„Briliantul” a evoluat de a lungul carierei la echipe precum:FC Argeș, Dinamo, Inter, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City și ASA Târgu Mureș.

Adi Mutu are 35 de goluri marcate pentru România în 77 de selecții și este la egalitate cu Gică Hagi, din punct de vedere al numărului de reușite în tricoul primei reprezentative a României.

Citește și Reacția patronului Parmei când a auzit că Man este cerut la echipa sa: “Iubesc să văd acest lucru!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare