RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Moruțan și Petre, taxați dur după EURO 2021: “I s-a urcat la cap că e fotbalist. Pe el îl bagi în teren dacă nu vrei să dai gol”

Olimpiu Moruțan și Adrian Petre au fost criticați dur după tuneul final din Ungaria!

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani s-a declarat dezamăgit de prestația lui Olimpiu Moruțan la Campionatul European din Ungaria. Nici atacantul “Bătrânei Doamne”, Adrian Petre nu a scăpat de criticile patronul formației din Molodova.

valeriu-iftime

“Ce a jucat acum Moruțan la Campionatul European din Ungaria este boala lui Gigi Becali. Așa se întâmplă când tot zici că el valorează 15 milioane – 20 de milioane de euro, că tu vrei banii ăștia pe el, iar când scouterii s-au uitat la Moruțan la Euro ce au văzut?

profimedia 0601755291 scaled
Sursa foto- Photo by Gerrit van Keulen/Orange Pictures, Profimedia Images Olimpiu Moruțan

Moruțan al nostru nu a jucat mai nimic că i s-a urcat la cap că e mare fotbalist și valorează atâtea milioane de euro. Nu a fost în apele lui în niciun meci și a făcut un turneu foarte slab.

Citește și Adrian Petre, pus la zid după evoluția din meciul cu Germania: “Ne dăm seama de ce nu a mai jucat nicăieri!”

Ce să mai comentezi și despre Adrian Petre? Dacă nu vrei să dai gol, atunci îl bagi pe Adrian Petre pe teren și ai rezolvat treaba. Băiatul ăsta îți ratează din toate pozițiile de zici că aia vrea să facă mereu. Nu am văzut la el pic de atitudine pe teren și doar el poate să rateze din toate pozițiile alea.

profimedia 0602356978 scaled
Sursa foto- Profimedia Images Adrian Petre

Acum am înțeles și eu de ce l-a făcut pachet Gigi Becali de la FCSB, de ce a plecat cu coada între picoare și de prin Italia, dar de ce nu joacă nici pe la UTA. Nu ai cum să joci în halul ăsta sub tricolor” a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport

Citește și “Bijuteria” lui Gigi Becali, taxată după prestațiile de la EURO: “Se așteptau multe de el, dar nu a făcut nimic!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare