RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

“Bijuteria” lui Gigi Becali, taxată după prestațiile de la EURO: “Se așteptau multe de el, dar nu a făcut nimic!”

Considerat de Gigi Becali drept unul dintre principalele produs de export ale FCSB-ului, Olimpiu Moruțan nu a impresionat la EURO 2021!

Decarul României U21 la turneul final din acest an, Olimpiu Moruțan (21 de ani), era așteptat ca o adevărată gură de oxigen pentru reprezentativa condusă de Adrian Mutu. În cele din urmă, Moruțan nu a rupt gura târgului, dar chiar și așa, Gigi Becali a declarat că vrea în schimbul nu mai puțin de 20 de milioane de euro.

Valeriu Răchită, fostul jucător al Stelei, a vorbit despre tânărul internațional și s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluțiile sale de la EURO. Răchită nu îl consideră pe Moruțan un lider în vestiarul naționalei, așa cum se aștepta de la el, și este de părere că valoarea sa este mult prea supraevaluată în momentul de față de patronul FCSB-ului, Gigi Becali.

morutan fcsb

„Moruțan e lider sau liber? A fost mai mult liber… Nu are cum să fie niciodată liderul vestiarului. Un lider nu este impus, ci este ales. Se caută singur. Moruțan, chiar dacă a avut numărul 10, nu se poate impune niciodată ca lider la lotul național. Gigi Becali încearcă să îi construiască lui Moruțan o cotă cât mai mare mare. Pentru el FCSB e o afacere, nu-l interesează partea sportivă.

Din păcate pentru el, scouterii adevărați și cluburile care dau bani mulți controlează jucătorii de la partea sportivă până la profilul psihologic. Eu știu ce vorbesc, Moruțan nu poate costa peste 10 milioane de euro. Pentru acest EURO i-aș da nota 6! Se așteptau multe de el, să facă diferența. Din păcate, nu a făcut nimic!”, a spus Răchită, potrivit GSP.

Citește și Gigi Becali s-a decis! Pentru ce sume este gata să renunțe la Olimpiu Moruțan și Florin Tănase

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare