Simona Halep îl urmează pe George Ţucudean în afaceri! 500.000 de euro a investit până acum

simona-halep-tenis-wta

Simona Halep plănuieşte încă de pe acum ce va face după ce va renunţa la cariera de jucătoare de tenis. 

Numărul 2 WTA a făcut o investiţie foarte importantă în Constanţa. După ce s-a implicat în lumea imobiliarelor, Halep are de gând să dea lovitura acum şi în viticultură. Aceasta aşteaptă momentul când un vin îi va purta numele.

După ce a cumpărat hectare întregi de pământ în judeţul Constanţa, Simona a plantat deja viţă de vie pe terenul achiziţionat. Jucătoarea de tenis urmează să îşi deschidă şi o cramă, iar doi dintre nepoţii ei se vor ocupa de afacerea cu vin, potrivit ziare.com.

halep

Pentru a-şi vedea numele pe o sticlă de vin, Halep a investit nu mai puţin de 500.000 de euro în această afacere. Simona are şi de unde, după ce a adunat din tenis în jur de 31.000.000 de euro.

Simona Halep îi calcă pe urme fostului fotbalistului George Ţucudean, care s-a retras din activitate în vară şi s-a apucat şi el de viticultură pe un domeniu de 60 de hectare. Acesta merge la vie şi degustă vinul împreună cu bunicul său. Ţucudean plănuieşte să extindă domeniul la 100 de hectare în viitorul apropiat.

tucudean fericit

,,Sunt fericit cu ce fac, da! Eu știu că tot aici ajungeam și am făcut trecerea mult mai rapid. Am mentori buni și fur meserie de la ei. Trebuie să ai oameni buni și să fii prezent când sunt perioadele impotante: de stropit, de cules“, a spus Ţucudean pentru as.ro.

Citeşte şi Un dinamovist adevărat, convins că spaniolii nu vor reuşi în ,,Ştefan cel Mare”! ,,Sunt 90% sigur că au venit cu alte interese”