“Militarii” îl ironizează pe Gigi Becali: “Nu vor să se facă de rusine! Altfel nu trimiteau jucători din Liga 1”

„Militarii” vor avea parte de marele duel al orgoliilor contra celor de la FCSB 2, meci programat sâmbătă, 13 martie, de la ora 15:00!

Formația lui Daniel Oprița se află în fața primului test important din acest an, iar echipa de pe locul secund din serie, FCSB 2, le va ieși în cale steliștilor în lupta pentru promovare. Deși războiul declarațiilor a început cu mai multe săptămâni în urmă, sâmbătă este ziua cea mare, iar partida din eșalonul al treilea va ține capul de afiș al fotbalului românesc în acest weekend.

Adrian Bumbescu, fostul mare jucător al roș-albaștrilor este convins că lui Gigi Becali îi este frică de meciul cu Steaua de aceea trimite mai mulți jucători de la liderul Ligii 1. “Colonelul” a mărturist că nu are nicio emoție în privința duelului de sâmbătă cu FCSB II și are încredere în jucătorii conduși de Daniel Oprița că sa vor impune în fața echipei secunde patronate de Gigi Becali.

bumbescu steaua

“Avem avantajul terenului propriu și al voinței mari. Asta e e avantajul nostru, vrem foarte mult promovăm. Noi vrem promovam, ei vor ne încurce pe noi, asta e diferența. Steaua are o echipă bună, a dovedit în meciurile din campionat și în meciurile amicale din această iarnă. Eu am încredere o fie bine, am încredere în Daniel Oprița și am încredere în jucători.

csa steaua 1

Va avea un cuvânt de spus și calitatea terenul și ambiția asta a noastră, nu cred Steaua va putea fi învinsă acasă. Oricum, nu e meciul decisiv pentru promovare, cei de la FCSB încearcă pună o presiune în plus, arate e un derby, un meci de orgoliu. Vor iasă în evidență și se folosească de numele clubului nostru.

Citește și Daniel Oprița, „săgeți” către FRF înaintea duelului cu FCSB 2: „Federația putea face altfel seriile!”

Nu știu ce jucători vor trimite ei, ce vor face, dar valorile vor fi echilibrate la acest joc, chiar dacă vin cu cea mai bună echipă a lor. Dacă trimit atâția jucători de la prima echipa, înseamnă le e frica rău de meciul ăsta, le e frică de Steaua.

CSASteaua

Altfel nu trimiteau jucători din Liga 1. Dacă e așa mare club, de ce nu joacă cu echipa pe care o au la fiecare meci în Liga 3? Până acum au jucat cu juniorii și acum trimit titulari de la prima echipaÎnseamnă le e foarte mare frică nu se facă de rușine, sunt înspăimântați de Steaua.” a declarat Adrian Bumbescu pentru sport.ro

CSA Steaua ocupă în acest moment pe prima poziție în seria 4 din eșalonul al treilea, cu 26 de puncte acumulate după cele 10 meciuri disputate în actualul sezon. „Militarii” sunt urmați de FCSB 2, formație care are cu două puncte mai puțin și care poate trece în fotoliul de lider în cazul unui eventual succes în partida de sâmbătă.

Citește și Condiția lui Victor Pițurcă pentru a reveni în Ghencea! „Dacă faci asta, vin alături de voi!”