RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Condiția lui Victor Pițurcă pentru a reveni în Ghencea! “Dacă faci asta, vin alături de voi!”

Daniel Oprița (39 de ani), antrenorul echipei CSA Steaua a vorbit despre o posibilă revenire a lui Victor Pițurcă la formația roș-albastră.

Daniel Oprița, tehnicianul “militarilor” a recunoscut că mai vorbește cu fostul său antrenor, Victor Pițurcă. Fostul selecționer al României i-a dat de înteles lui Daniel Oprița ca ar putea reveni la formația din Ghencea.

oprita scaled

Condiția pe care Victor Pițurcă o pune pentru ca acesta să revină la CSA Steaua este ca Daniel Oprița să promoveze echipa în Liga 2.

„Vrea să vadă că lucrurile sunt mult mai serioase. E greu și pentru dânsul să vină la Liga 3. Am discutat și mi-a spus: «Dacă promovezi la Liga 2, e posibil să vin și eu alături de voi». Avem nevoie de experiența dânsului, din toate punctele de vedere.

csa steaua e1612622019100

Presiunea e mare de când am venit. Mie îmi expiră contractul la finalul sezonului și dacă se promovează și dacă nu se promovează. Contractul e cu un obiectiv: de a promova” a declarat Daniel Oprița pentru Digi Sport.

CSA Steaua este liderul din acest moment din seria 4 a Ligii a treia, cu 26 de puncte acumulate după cele 10 partide disputate în actualul sezon. „Militarii” sunt urmați de rivalii de la FCSB 2, formație care are doar cu două puncte în minus și care poate trece pe prima poziție în cazul unei victorii în partida de sâmbătă.

CSA Steaua şi FCSB 2 se vor întâlni sâmbătă de la ora 15:00 în duelul pentru primul loc din Seria a 4-a.

Citește și Gabi Balint, ironic în „războiul stelelor”! „Lăsaţi-ne să ne pregătim pentru Liga 3!”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare