Daniel Oprița, “săgeți” către FRF înaintea duelului cu FCSB 2: “Federația putea face altfel seriile!”

Daniel Oprița

„Militarii” vor avea parte de marele duel al orgoliilor contra celor de la FCSB 2, meci programat sâmbătă, 13 martie, de la ora 15:00!

Formația lui Daniel Oprița se află în fața primului test important din acest an, iar echipa de pe locul secund din serie, FCSB 2, le va ieși în cale steliștilor în lupta pentru promovare. Deși războiul declarațiilor a început cu mai multe săptămâni în urmă, sâmbătă este ziua cea mare, iar partida din eșalonul al treilea va ține capul de afiș al fotbalului românesc în acest weekend.

Actualul antrenor principal al celor de la CSA, Daniel Oprița, a vorbit despre duelul de foc contra celor de la FCSB 2, formație care își dorește foarte mult să oprească drumul “militarilor” spre promovarea în liga secundă. Oprița consideră că Federația Română de Fotbal putea evita acest gen de meci și este de părere că seriile puteau fi împărțite altfel.

fcsb csa

Ne așteptam ca FCSB să trimită jucători de la prima echipă, am văzut și declarațiile. Pot să trimită orice jucător la echipa a doua, dar mă gândeam la Federație, că ar fi putut face altfel seriile, să nu ne întâlnim de două ori. Dar acum n-avem ce să facem, trebuie să ne pregătim și să jucăm.

Citește și Steliștii, optimiști înaintea ciocnirii cu FCSB 2: „Cum să ne ia primul loc? Vom ajunge Liga a doua!”

Dacă ne întâlneam după aia (n.r. – la baraj cu FCSB 2)? Trebuia ca Federația să facă într-un fel să nu ne întâlnim cu ei nici după aia. Nu știu dacă atunci ar mai fi încercat să promoveze. E foarte posibil să ne mai întâlnim o dată, într-adevăr. Noi vrem să terminăm pe locul întâi”, a spus tehnicianul celor de la CSA Steaua, potrivit Digi Sport.

CSA Steaua ocupă în acest moment pe prima poziție în seria 4 din eșalonul al treilea, cu 26 de puncte acumulate după cele 10 meciuri disputate în actualul sezon. „Militarii” sunt urmați de FCSB 2, formație care are cu două puncte mai puțin și care poate trece în fotoliul de lider în cazul unui eventual succes în partida de sâmbătă.

clasament liga 3

Citește și Gigi Becali, ultimele declarații înainte de duelul cu CSA: „Jucăm pe stadionul făcut cu sângele şi sudoarea mea!”