RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Marius Croitoru, vehement la adresa jucătorilor săi: ,,Ce dacă s-a supărat! Crede că e deştept, iar celălalt fraier”

Meciul dintre FC Botoşani şi Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a 27-a a Ligii 1, s-a terminat cu victoria oaspeţilor, scor 2-1.

Golurile partidei au fost marcate Vaşvari, în minutul 41, din penalty şi Tamas, în minutul 71, pentru Sepsi, respectiv Camara, în minutul 90+3, pentru FC Botoşani.

La finalul jocului cu covăsnenii, Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a avut un discurs foarte acid la adresa jucătorilor săi. Cei mai vizaţi au Al Mawas şi Hamidou Keyta, care nu a fost pe teren la acest meci.

,,Și eu sunt supărat. Ce să fac acum dacă Al Mawas s-a supărat? Să fie supărat și să demonstreze meciul următor că m-am înșelat eu. Mă interesează pe mine că e supărat Al Mawas? Și eu sunt supărat, ce să-i fac?

marius croitoru

Keyta n-a făcut parte din lot. Trebuie să înțeleagă multe lucruri pe care nu le-am înțeles. Crede că tot ce s-a întâmplat cu el e numai meritul lui și își ia de la sine putere să facă anumite lucruri și în afară. Crede că Botoșaniul a trăit numai din evoluțiile lui și noi n-am făcut nimic ca el să ajungă în situația în care este. Nu e normal ca el să fie cel deștept și celălalt fraier.

Citeşte şi EXCLUSIV | Perioada de acomodare a arbitrilor cu sistemul VAR, contestată: „Nu cred că ar trebui să dureze atât”

El e jucător la Botoșani, iar dacă a refuzat ofertele pe care clubul i le-a adus, a făcut-o pentru că noi avem o înțelegere foarte corectă cu el. Noi nu l-am obligat să plece. Poate să plece liber în vară, dar dacă ai luat hotărârea asta să nu pleci unde clubul ar fi luat o sumă de bani, trebuie să dai totul pe teren.

Clubul e mai important decât un jucător care se gândește că pleacă în vară și nu trebuie să se accidenteze și nu pune piciorul la minge, că el în vară pleacă liber. Ok, pleci liber, n-am nicio problemă, dar dacă intri în teren trebuie să dai totul. Când ție ți-a fost greu, Botoșaniul a fost aici și te-a ajutat., a declarat Marius Croitoru, la finalul meciului cu Sepsi.

În acest moment, FC Botoşani, se află pe locul 5 în Liga 1, cu 37 de puncte acumulate în campionat în cele 27 de meciuri disputate.

botosani

Citeşte şi VAR-ul, doar un subiect de faţadă: ,,Sunt dezamăgit de multe, dar atâta prostie”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare