RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Marius Bilaşco, după eliminarea dramatică cu Young Boys: ,,Nici n-au cerut penalty! Avem frustrarea că arbitrajul ne trimite acasă”

CFR Cluj a ratat calificarea mai departe în Europa League, după ce a fost învinsă în prelungiri, scor 1-2, în deplasarea de la Berna cu Young Boys.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 84 prin Debeljuh, însă scorul a fost întors, după ce arbitrul a dictat penalty în minutul 90 şi l-a eliminat pe Cristi Bălgrădean. Elveţienii au înscris, iar câteva minute mai târziu i-au prins pe ardeleni pe contraatac şi Gaudino a înscris cu poarta goală.

Citeşte şi Neluţu Varga, reacţie tristă după eliminarea lui CFR Cluj din Europa: ,,Mi-i inima frântă! Suntem prea mici”

La finalul jocului, Marius Bilaşco, oficialul de la CFR Cluj, a spus că este foarte greu să comentezi după o asemenea partidă şi modul în care a fost eliminată echipa din Europa League. Bilaşco a rămas surprins de decizia arbitrului de a acorda penalty, pentru că nici gazdele meciului nu au cerut asta

,,E greu de descris ce simţi după o asemenea partidă. Lucrurile s-au desfăşurat bine până în acel moment când o greşeală mare de arbitraj a făcut ca lucrurile să ia o altfel de întorsătură. N-am avut nimic cu adversarii noştri, ei nu sunt de vină cu nimic, nici n-au cerut penalty. Nimeni n-a crezut în penalty. Am ajuns la final şi din nou avem această frustrare că o decizie de arbitraj ne trimite acasă. Nemeritat din nou, dar nu putem decât să privim înainte. Acum trebuie să câştigăm campionatul.

A fost un joc bun, ne-am creat ocazii, am ratat. Echipa care merita să meargă mai departe. Am fost echipa mai bună aici. E frustrant pentru că sunt luate decizii de arbitraj împotriva ta în momente esenţiale. Nu avem altă soluţie decât să mergem înainte. S-a văzut că am reuşit să aliniem un prim 11 cât mai aproape de ce ne dorim să aliniem noi în Europa. Sper să trecem peste această nedreptate şi să încercăm să obţinem maxim de la acest final de campionat.”, a declarat Marius Bilaşco pentru Digisport.

După meciul pierdut cu elveţienii, CFR Cluj a ratat şansa de a se califica pentru a doua oară consecutiv în fazele superioare ale competiţiei de Europa League.

Citeşte şi VIDEO | Minunile se opresc la Berna! CFR Cluj, învinsă în prelungiri de Young Boys, iar drumul european se încheie dramatic

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare