RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Neluţu Varga, reacţie tristă după eliminarea lui CFR Cluj din Europa: ,,Mi-i inima frântă! Suntem prea mici”

CFR Cluj a ratat calificarea mai departe în Europa League, după ce a fost învinsă în prelungiri, scor 1-2, în deplasarea de la Berna cu Young Boys.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 84 prin Debeljuh, însă scorul a fost întors, după ce arbitrul a dictat penalty în minutul 90 şi l-a eliminat pe Cristi Bălgrădean. Elveţienii au înscris, iar câteva minute mai târziu i-au prins pe ardeleni pe contraatac şi Gaudino a înscris cu poarta goală.

După scăparea calificării printre degete după un arbitraj controversat şi alte decizii contestate, patronul lui CFR Cluj a oferit o primă reacţie.

Neluţu Varga s-a arătat foarte dezamăgit după eliminarea echipei, iar discursul său a fost unul destul de trist. Acesta a declarat că echipa trebuie să meargă mai departe, chiar dacă inima este ruptă.

Mi-i inima frântă! Suntem prea mici… Asta este, mergem înainte cu capul sus și inima ruptă.”, a declarat patronul de la CFR pentru FANATIK.

După meciul pierdut cu elveţienii, CFR Cluj a ratat şansa de a se califica pentru a doua oară consecutiv în fazele superioare ale competiţiei de Europa League.

Citeşte şi VIDEO | Minunile se opresc la Berna! CFR Cluj, învinsă în prelungiri de Young Boys, iar drumul european se încheie dramatic

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare