Mario Niculae, promisiune solemnă față de Gigi Mulțescu: “Nu e scump. O să îi plătim salariile!”

Dinamo traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie, iar clubul din Ștefan cel Mare nu poate acumula puncte în Liga 1, fiind în aceste momente în zona retrogradării!

După ce antrenorul Jerry Gane a decis să plece de la echipă la finalul meciului cu FC Argeș, încheiat cu victoria piteștenilor, scor 1-2, “câinii” au fost nevoiți să se reorienteze rapid și să găsească un tehnician cu experiență. În cele din urmă, Gigi Mulțescu a fost ales în funcția de antrenor principal al echipei, “SMURD-ul” având din nou misiunea de a redresa echipa în cel mai scurt timp.

Managerul sportiv al clubului Dinamo, Mario Nicolae, a vorbit despre cum s-a ajuns la varianta Gigi Mulțescu și consideră că această alegere este cea mai bună în acest moment. Oficialul “alb-roșilor” a discutat și despre posibilitatea ca Marius Șumudică să vină în Ștefan cel Mare, iar la finalul declarației a avut și un mesaj de mulțumire pentru fostul tehnician al echipei, Jerry Gane.

mario nicolae

“Să sperăm că în perioada asta de pauză să vedem unde se poate îmbunătăți situația. Să vedem cum putem să avem rezultate mult mai bune. Cu toții ne-am dorit ca domnul Mulțescu să revină la echipă și credem că este cea mai bună soluție pentru Dinamo în aceast moment. Era angajatul clubului și știa tot ce se întâmplă. Nu e scump. O să îi plătim salariile!

Citește și Prima reacție a lui Mulțescu de la revenirea la Dinamo: „E mai greu decât a fost în celelalte două dăţi”. Ce spune despre Cortacero

A fost o listă foarte, foarte scurtă. Mai era Bratu. Eu nu am vorbit cu domnul Șumudică, dar probabil a fost ceva interes. E clar că părerile sunt împărțite. Mulți și-ar fi dorit alt sau alți antrenori. Au existat fani ai lui Dinamo care sunt apropiați de Marius Șumudică, e un antrenor foarte bun.

Eu am lucrat cu fotbaliști care l-au avut antrenor și mi-au vorbit foarte frumos despre el. Lista a fost foarte scurtă și ne-am oprit la Gigi Mulțescu. Vreau să îi mulțumesc lui Gane pentru că a rămas într-un moment foarte greu, a avut și rezultate foarte bune, dar au apărut situații nefavorabile!”, a spus Mario Nicolae, potrivit GSP.

Citește și Anunțul făcut de Mario Nicolae, înaintea ședinței decisive de la Dinamo: „Eu cred că Gigi Mulțescu este o variantă bună!”