Anunțul făcut de Mario Nicolae, înaintea ședinței decisive de la Dinamo: “Eu cred că Gigi Mulțescu este o variantă bună!”

Rămasă fără antrenor la finalul partidei cu FC Argeș, formația din Ștefan cel Mare pare că nu poate ieși din această criză din punct de vedere sportiv, dar și financiar!

“Câinii” au mai pierdut o partidă în Liga 1, scor 1-2 contra lui FC Argeș, și ocupă locul 14 în ierarhie, fiind în acest moment în zona fierbinte a clasamentului. Din cauza rezultatelor nefaste din ultima perioadă, antrenorul Jerry Gane a decis aseară să nu mai continue la echipă, fiind de părere că jucătorii au nevoie de un șoc.

Managerul sportiv al dinamoviștilor, Mario Nicolae, a vorbit despre ședința decisivă care va avea loc în cursul zilei de astăzi la club și a dezvăluit că Gigi Mulțescu ar reprezenta o soluție benefică în acest moment. Ulterior, oficialul “alb-roșilor” a mărturisit că în ciuda rezultatelor slabe, Jerry Gane a avut o relație foarte bună cu elevii săi în cele șapte luni petrecute pe banca echipei.

gane 1

”Să știți că în ciuda răutăților vestiarul chiar l-a îndrăgit foarte mult pe Jerry Gane și nu era nimeni fericit că pleacă. Dar într-adevăr, așa e în fotbal, rezultatele țin un antrenor pe bancă și o schimbare poate fi benefică întotdeauna. Mâine va fi o ședință în care se va decide cine va fi noul antrenor și vom anunța ulterior. Da, eu cred că Gigi Mulțescu este o variantă bună”, a declarat Mario Nicolae pentru doardinamo.ro.

Citește și Cine sunt favoriții suporterilor dinamoviști, după plecarea lui Jerry Gane: „Sunt dispus să ajut!”